Vesti BIZARNA IDEJA KOJA JE ZGROZILA MREŽE: Kažu da će joj uništiti život ako izabere OVO ime za bebu – prijateljica je očajna! 19:20
Roditeljstvo POKUŠAVALA SAM MESECIMA DA ZATRUDNIM I NIŠTA: Onda mi je mama saopštila da je trudna 11. put, nije mi bilo svejedno, ali onda se deslio čudo! (FOTO, VIDEO) 18:35
Odrasli JA SAM KARDIOLOG I AKO ŽELITE DA SMANJITE HOLESTEROL, MORATE DA JEDETE OVE 3 NAMIRNICE: Posle nekoliko nedelja rezultati će vas oduševiti! 17:15
Film, muzika i pozorište ČUVENI SRPSKI KOMIČAR ČAK TRI PUTA SE ŽENIO ISTOM ŽENOM: Najfatalnija veza među glumcima o kojoj se i danas priča! (FOTO) 16:35
Vaš karakter ŠTA PRVO VIDITE - RIBU ILI OSOBU KOJA MEDITIRA: Odgovor otkriva kako reagujete u stresnim situacijama! (FOTO) 16:01
Brak i veze Ove navike koje većina parova ima deluju "zdravo", a psiholozi upozoravaju da mogu biti pogubne! 15:15
Odrasli RIZIČAN SPOJ: Lubenicu i dinju ne treba jesti zajedno - razlog nije očigledan, a evo šta treba da znate 14:50
Šminka KAKO SE NAŠMINKATI PO VRUĆINI: Naša influenserka pokazuje savete zlata vredne - ovako se lice ne masti, a vi blistate (VIDEO) 14:05
Zanimljivosti NEVIĐENO PONAŠANJE NOVAKA NA ODMORU: Kad niko ne gleda, on radi OVO – pravi džentlmen ili ludost? (FOTO) 14:01
Odrasli ŠTA SE DEŠAVA U ORGANIZMU KADA PRESTANETE DA PIJETE MLEKO: Promene su iznenađujuće, vide se već posle nedelju dana! 13:35
Roditeljstvo DA LI TATE TREBA DA VODE ĆERKE U MUŠKI ILI ŽENSKI TOALET? Psiholog Musterović objašnjava kako roditelji najbolje da reše ovaj problem 12:52