Odrasli OGROMNA GREŠKA KOJU SVI PRAVE, ZBOG OVOGA VAM JE SAMO JOŠ TOPLIJE TOKOM TROPSKIH NOĆI: Kad krenete u krevet jedno nikako ne smete da uradite! 22:00
Brak i veze OPROSTIO SAM JOJ PRELJUBU, A ONDA SAM U NJENOM TELEFONU NAŠAO TOPLES SLIKE: Srce mi je prepuklo kad sam video kome ih je slala, ovo je najveća izdaja! 21:00
Odrasli BILA SAM U SUPER FORMI, MISLILA SAM DA SAM NEDODIRLJIVA, A ONDA SAM U 49. GODINI DOŽIVELA MOŽDANI UDAR: Narednih 7 dana sam se borila za ČUDO! 20:00
Vesti EVO KAKO SU SE MLADENCI ZAHVALILIL SVOJIM OČEVIMA KOJI SU PLATILI VENČANJE: Dva miliona ljudi zanemelo, a posle 3 sekunde je počelo vrištanje (VIDEO) 19:00
Tetka Saveta AKO ZASADITE OVE TRI BILJKE, KRPELJI SE NIKADA NEĆE POJAVITI U VAŠOJ BAŠTI: A ovo cveće morate da izbegavate, krvopije ga obožavaju! 18:00
Odrasli NE MOŽETE DA IZGOVORITE SLOVA "B" I "P" I IMATE SUVA USTA, ODMAH IDITE KOD LEKARA: Najvažnije je reagovati u roku od 72 sata! 17:00
Zanimljivosti ILON MASK OBJAVIO SNIMAK KAKO JE IZGLEDAO KAO DEČAK: Ovo je tajna koja se krije iza plavokosog mališana koji je osvojio mreže! (VIDEO) 16:20
Prirodom do zdravlja ŠTA JE ZDRAVIJE - BRESKVE ILI KAJSIJE: Odgovor krije OVAJ vitamin koji je ključan za jačanje imuniteta! 15:40
Vesti SLIKALA SE ZA PASOŠ, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Žene u neverici gledala kako je ispala - da li je ovo moguće?! (VIDEO) 15:01
Citat dana Toksična je želja pokušati biti savršen. Kasnije u životu sam shvatila da izazov nije biti savršen već da budeš potpun 14:29
Zanimljivosti ČARLI ŠIN PROGOVORIO O SVOJOJ MRAČNOJ PROŠLOSTI: Ispovest glumca o sunovratu i skandalima o kojima se i danas priča! (VIDEO) 14:20
Foto dana Emili Blant pojavila se na setu nastavka filma "Đavo nosi Pradu“ i niko je nije prepoznao. Umesto riđe kose koja je njen zaštitni znak ona je sada plavuša 14:16