Vesti POMAHNITALA SVEKRVA MI JE NA MOJOJ SVADBI ZALEPILA TORTU U LICE, A ONDA ME JE I PONIZILA PRED SVIMA: Reakcija mog muža je bila neverovatna! (VIDEO) 19:00
Tetka Saveta KAKO DA U JEDNOM POTEZU OLJUŠTITE PAPRIKE, BEZ MUKE I OPEČENIH RUKU: Super trik koji će vam olakšati pravljenje zimnice 18:00
Odrasli LEKARI UPOZORAVAJU, VENTILATORI MOGU DA POVEĆAJU RIZIK OD SRČANOG UDARA: Odmah ga ugasite ako ga koristite na OVOJ temperaturi! 17:00
Roditeljstvo MAJKA 12 DECE U PETOJ DECENIJI PONOVO TRUDNA: Verovala je da ulazi u menopauzu, pa napravila veliku grešku! (FOTO) 16:20
Ispovesti RASKINULI SU, ALI SU BILI PRIMORANI DA ŽIVE ZAJEDNO: Hana otkriva sve o životu sa bivšim dečkom pod istim krovom! 15:40
Horoskop PRED NAMA JE PERIOD DUBOKIH PROMENA I PRILIKA ZA RAST: Samo jedan znak čeka SVETLO na kraju tunela! 15:02
Tetka Saveta UMESTO ULJA, SVE VIŠE DOMAĆICA KORISTI SUPU ZA DINSTANJE POVRĆA: Kad vidite zašto je to važno, i vi ćete odmah preći na ovaj način pripreme! 14:20
Foto dana Glumica Bela Torn zaprosila je svog dečka Marka u emotivnom snimku koji je objavila na mrežama. Ona ga je zaprosila godinu dana nakon što je već dobila verenički prsten od njega 13:55
Odrasli ŠTA SE DEŠAVA SA TELOM AKO SE NE TUŠIRATE SVAKI DAN: Najviše trpi koža, a ovo su neprijatne posledice! 13:40
Vesti JA SAM SUROGAT MAJKA, RODILA SAM 10 DECE ZA 14 GODINA: Jedno pitanje joj uvek svi postavljaju! 13:02
Odrasli ŽIVOT POSLE 100. GODINE? MOGUĆE JE! Imuni sistem krije tajnu, ako ste spremni da skupo platite cenu! 12:20