Brak i veze MUŽ JE OSTAVIO ČAK DVA PUTA: Pokušao je da se vrati treći put, ali se ovome nije nadao 21:01
Ispovesti PLAKAO JE SA SLIKOM POKOJNE SUPRUGE U RUKAMA: Bio je slomljen od bola, a onda se sve promenilo 20:10
Zanimljivosti ZABACIO JE UDICU I IZVUKAO SEF: Šok je usledio kad ga je otvorio i shvatio da je upecao bogatstvo 19:30
Ispovesti MUŽ MI JE POGINUO I 15 MESECI KASNIJE SAM RODILA NJEGOVU BEBU: Zatrudnela je na najbizarniji mogući način, evo kako 18:30
Brak i veze JEDE SLANINU, PIJE PIVO I ŠETA U GAĆAMA PO KUĆI: Najskrivenije tajne muževa u posebnim situacijama 17:38
Ispovesti MOJ MUŽ JE POBEGAO SA LJUBAVNICOM KOJA JE ISTIH GODINA KAO NAŠA ĆERKA: Očajna žena saznala istinu na najbizarniji način 16:40
Zanimljivosti SLAVNA PEVAČICA OBUKLA OVU HALJINU I SAD SVI MISLE DA JE TRUDNA: Stomak se ocrtava, a lice sija - deluje blaženo 15:49
Lice HVALA PLASTIČARU NA TRANSFORMACIJI: Bio kao deda, pa uradio 6 velikih operacija na licu - sad je frajer i po! 14:40
Psihologija MUDROSTI RUSKOG MONAHA SA SVETE GORE: Najsiromašniji ljudi su oni opterećeni novcem, a evo koji je znak bolesne duše 13:43
Roditeljstvo POŠLA DA SE ISTUŠIRA, PA OTKRILA OVO: Njen suprug je radio jezivu stvar, majka tinejdžerke potpuno shrvana nakon otkrića 12:59
Brak i veze DALA JE OTKAZ I OTIŠLA U PRAŠUMU ZA NJIM: Ne govore istim jezikom, ali telima se razumeju savršeno! 11:50
Vesti VELIKO LETNJE DARIVANJE PORTALA SREĆNA REPUBLIKA: Od sutra vas očekuju pokloni koji će ovo leto učiniti najboljim do sada! 10:57