Ispovesti TRAŽIO MI JE DA ZA PRVI SASTANAK VOZIM 2,5 SATA DO NJEGA, a onda još nešto što me je prenerazilo! Očajna devojka zatražila savet: Da li da idem? 19:01
Zanimljivosti ŽELEO JE DA SVOJU NERASPOLOŽENU DEVOJKU OBRADUJE POKLONOM: Kada ju je izveo napolje, čekalo ju je čudo od 80.000 dolara, ali njena reakcija potpuno ga je slomila! (VIDEO) 14:16
Brak i veze TRAŽIO OD DEVOJKE NA PRVOM SASTANKU DA I ONA PLATI RAČUN: Reakcija njegove partnerke ga je šokirala, tome se niko nije nadao (VIDEO) 11:01
Ispovesti KOŠMAR DEVOJKE IZ SINGAPURA: Prijatelj podneo milionsku tužbu zato što ga je odbila, tu se nije zaustavio (FOTO) 13:00
Brak i veze MISLILA JE DA ĆE JE ZAPROSITI, A ONDA JE PRSTEN DAO DRUGOJ: Devojka u centru grada doživela poniženje koje ju je šokiralo (VIDEO) 12:15
Ispovesti UPOZNAO JE ŽENU SVOJIH SNOVA, ISPLANIRAO VENČANJE A SADA JE SVEMU KRAJ: Nakon jedne njegove reči sve je propalo (VIDEO) 19:01
Zanimljivosti PROCURILE FOTOGRAFIJE POZNATE PEVAČICE SA POČETKA KARIJERE! Da li biste prepoznali Šakiru? 19:30
Telo NOKTE OVE ŽENE POGLEDALO JE VIŠE OD 18 MILIONA LJUDI I SVI SU U ŠOKU: Pa oni su 2 metra! (VIDEO) 10:01
Brak i veze OTKRILA KAKO SE MUŠKARCI ODLUČUJU ZA BRAK: I to nema nikakve veze sa zaljubljenošću! 20:01
Moda HALJINA U KOJOJ JE OVA DEVOJKA DOŠLA NA VENČANJE IZAZVALA JE ZGRAŽAVANJE, komentari su brutalni: To je tako neprikladno, ja je ne bih pustila ni u salu! (FOTO) 14:01
Zanimljivosti SNIMALA JE PRIRODU U REZERVATU ŽIVOTINJA, a nakon što joj je dečko krišom stavio komadić jabuke na rame, usledila je drama! Snimak je videlo 164 miliona ljudi! (VIDEO) 13:01