Roditeljstvo POPILA JE TABLETU ZA ABORTUS, ALI JE UBRZO SHVATILA DA JE UČINILA KOBNU GREŠKU: Gušila se u suzama, pa se odlučila na drastičan potez! (FOTO) 16:36
Ispovesti KUPAJU ME U PARAMA DA BIH IM BILA DEVOJKA - a OVO je najčudniji zahtev koji sam imala! Sedela je i gledala! 23:10
Strast USRED AFERE S KOLEGOM, ON JE DOVEO SVOJU DEVOJKU I DOK SAM JA GLEDALA, URADIO JOJ JE OVO: Ne mogu da se oporavim od šoka 22:35
Vesti IZNAJMILE SU KUĆU STRAVE - ne sluteći u šta ulaze: Kada su pogledale ispod krevet gazdarica je ostavila jeziv poklon 19:50
Vesti ATRAKTIVNA DEVOJKA JE PONELA OGROMNU TORTU I SPUSTILA JE NA KROV AUTA: Samo tren kasnije dogodilo se nešto zbog čega su se ljudi krstili! (VIDEO) 19:01
Vesti MOJA ĆERKA JE NESTALA PRE 7 GODINA: Primili smo poziv i potrčali u bolnicu, saznali smo šta joj se stvarno desilo... 06:51
Vesti VRAČARA MI JE REKLA KADA ĆU UMRETI: Taj trenutak se bliži, a zbog onoga što mi se upravo desilo mislim da me nije lagala 12:31
Zanimljivosti MIMA KARADŽIĆ OTVORIO VRATA LUKSUZNOG DOMA NA VRAČARU: Pokazao je na šta rado daje novac, u ovo je zaljubljen (VIDEO) 07:31
Vesti ATRAKTIVNA PLAVUŠA UŠLA NA PUMPU I ZAMOLILA DA JOJ SIPAJU GORIVO: Nije ni slutila kakav će HAOS da nastane, sve je snimila KAMERA! 12:30
Vesti DEČKO JOJ PRIPREMIO KUPKU, PA JE ZAVRŠILA SVA MODRA! JEZIVO! Ovo ne želimo ni najgorem neprijatelju! (VIDEO) 09:40
Strast DOZVOLIO SAM DEVOJCI DA SPAVA S DRUGIM MUŠKARCIMA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK U KUPATILU: Brine me samo jedna stvar! 23:15
Brak i veze PROBUDILA SE IZ ANESTEZIJE I UGLEDALA NJEGA: Pomislila je koliko je zgodan, a onda je on uradio nešto od čega joj je bukvalno PALA VILICA! (VIDEO) 20:20