Moda POHVALILA SE HALJINOM, A PRATIOCI JE UNIŠTILI KOMENTARIMA: "Koliko bezobrazna moraš da budeš da to obučeš na tuđem venčanju?!" (VIDEO) 16:50
Zanimljivosti PROFESOR JE UŠAO U UČIONICU,A ONO ŠTO SU MU ĐACI PRIREDILI SLOMILO GA JE DO SUZA: Nije verovao da će ovako nešto doživeti (VIDEO) 10:41
Zanimljivosti TAMAN DA KRENE NA VENČANJE, SHVATA DA STOJI U VODI: Zatekla je jeziv prizor u hotelskoj sobi - sve je krenulo po zlu 11:43
Ispovesti VERENIK MI JE UMRO NA DAN SVADBE, PA SAM SAZNALA JEZIVU ISTINU: Vodio je dvostruki život, ovo me je najviše zabolelo 18:20
Brak i veze MLADOŽENJA JE IZVADIO SVEŽANJ IZ KOFERA: Onda je njime obavio mladu, svi su ostali zapanjeni kada su shvatili šta je u tome! (VIDEO) 18:30
Brak i veze KUM JE USRED SVADBE PAO NA KOLENA: Ono što je potom uradio mladu je dovelo do suza, potegla je i razvod! 18:42
Brak i veze USRED SVADBE IZVEO JE MAJKU I TAŠTU NA PODIJUM: Ono što im je ovaj mladoženja priredio rasplakalo je čak i mladu (VIDEO) 08:25
Ispovesti GOŠĆA IZVREĐALA MLADU JER JOJ BRANI DA DOVEDE DECU NA SVADBU: Nakon burne svađe nastao je još veći skandal 18:20
Ispovesti HALJINA MI JE PUKLA PRED SAMO VENČANJE NA KOM SAM BILA KUMA: Sutradan me je mlada nazvala, a ono što mi je rekla stavilo je tačku na naš odnos! 20:00
Telo OVA HALJINA ZA SVADBU IMA IZREZ NA STOMAKU KOJI PROVOCIRA: Došla je na venčanje najbolje drugarice, ali svi su buljili samo u nju! (FOTO) 10:53
Ispovesti IMALA SAM 3 DANA KAD SU ME KIDNAPOVALI: Niz oltar su me pratili otac i otmičar - a evo šta se između nas desilo 19:05