Brak i veze DOBRO POGLEDAJTE OVU MLADU: Ima samo 20 godina i zbog njene bolne ispovesti svet ne prestaje da plače (FOTO) 14:00
Brak i veze LJUBAVNA BAJKA IZ LAS VEGASA: TikTok šala o braku na neviđeno postala je stvarnost za dvoje influensera (FOTO+VIDEO) 20:00
Ispovesti "TAŠTA MI JE ZAGORČALA VENČANJE": Ispovest mladoženje koji je majku svoje supruge OTERAO SA SVADBE (FOTO) 19:00
Zanimljivosti SVI PRIČAJU O VENČANJU BIVŠE PREMIJERKE NOVOG ZELANDA: Jedan detalj je svima privukao pažnju (FOTO) 16:02
Ispovesti "SESTRI SAM OTKAZALA POZIV NA VENČANJE": Ispovest buduće mlade zbog koje Internet gori 20:01
Brak i veze DA LI STE IKAD VIDELI OVAKVO VENČANJE: Snimak svatova oduševio ljude na mrežama, a tek mladenci u neočekivanom izdanju! (VIDEO) 15:01
Moda OVA PRELEPA MLADA OPČINILA JE SVET: Detalj na njenoj glavi krije najintimniju tajnu i morala je svima da je saopšti na dan venčanja (VIDEO) 17:02
Moda SARA JE PREPRAVILA MAMINU VENČANICU, OVOJ REAKCIJI SE NIJE NADALA: "Kada sam video šta si uradila, pala mi je vilica od užasa!" (FOTO+VIDEO) 19:30
Brak i veze UDALA SE ZA ZATVORENIKA, BRAK SKLOPLJEN PREKO TELEFONA: "Ljudi kažu da grešim, ali ja znam da je on pravi čovek za mene" (FOTO) 18:20
Brak i veze USRED VENČANJA POJAVIO SE NEZVANI GOST: Matičar je zanemeo kad je ugledao, a mladenci su se samo nemo zgledali! (VIDEO) 14:40
Ispovesti ODBIO JE DA SE POJAVI NA SVADBI NAJBOLJEG DRUGA ZBOG UŽASNE UCENE: Mladoženja je pred venčanje tražio nešto neočekivano 20:00
Brak i veze VENČANJE JE POČELO SAVRŠENO, A ONDA JE MLADA SAMO KLONULA: Gosti su bili u šoku kad su shvatili šta se desilo! (VIDEO) 17:40