Brak i veze DA LI JE RAZVOD NA POMOLU? Ovo su provereni pokazatelji da je ljubavi došao kraj, obratite pažnju (FOTO) 20:00
Brak i veze RASKID ČUVENE INSFLUENSERKE SLUČAJNO VIDELO NA MILIONE LJUDI: A onda su usledile posledice kakve nije mogla ni da sanja! (FOTO/VIDEO) 16:01
Zanimljivosti KADA JE VIDEO ČELZI SLOMIO SE OD EMOCIJA, JOŠ JE VOLI: Hari je mislio da je zaboravio bivšu, sada je otkrio istinu (FOTO) 10:56
Strast UPOZNALI SMO SE PREKO FEJSBUKA I ODMAH SAM SE ZALJUBILA: Usledila je vrela noć, a onda i bolno saznanje koje nisam mogla ni da sanjam u najluđim snovima! 08:05
Brak i veze BIO JE OBIČAN MOMAK, ZALJUBLJEN DO UŠIJU, A ONDA GA JE ONA OSTAVILA JER JE OĆELAVIO: Odlučio je da joj se osveti, postao je muškarac o kom je sanjala! (VIDEO) 13:01
Ispovesti DEVOJKA MU JE PRIZNALA AFERU, A ONDA JE OTKRIO ŠOKANTNE STVARI O NJENOM LJUBAVNIKU: Usledio je obrt zbog kog je potražio pomoć stručnjaka! 22:01
Brak i veze OVO SU JASNI POKAZATELJI DA JE VEZI KRAJ: Otkrivena taktika kojom vas partner navodi da ga ostavite (FOTO) 20:02
Zanimljivosti NAJMLAĐA MILIJARDERKA NA SVETU OSTALA SAMA? Šuška se da je poznati američki par stavio tačku na šestogodišnju vezu! (FOTO) 17:30
Ispovesti ILEGALNO JE PREŠAO TRI GRANICE I PUTOVAO 10 DANA KAKO BI VIDEO DEVOJKU: Kad je napokon došao do nje, sačekala ga je bolna istina!(FOTO) 21:40
Zanimljivosti RASKID SA DŽASTINOM JE NAJBOLJE ŠTO MI SE DESILO! Selena Gomez progovorila o vezi o kojoj je brujao ceo svet! 18:40
Zanimljivosti SVI BRUJE O MISTERIOZNOJ PORUCI TEODORE DŽEHVEROVIĆ nakon što su mediji objavili da je raskinula s Ninom! Poručila je da nije laka! (FOTO) 12:05
Brak i veze ZAMOLIĆU DRUGA DA SPAVA SA MNOM I SA MOJIM DEČKOM, MOŽDA NAM TO VRATI STRAST: Šokantna ispovest očajne devojke, otkrila je koliko dugo nije imala odnose! 22:01