Brak i veze BILA JE VERENA ZA ČOVEKA KOJI IMA 80 DECE! To joj nije smetalo, ali onda je saznala jezivu ISTINU! (FOTO) 21:10
Astrologija 2 ZNAKA ZODIJAKA ČEKA PAKLEN KRAJ GODINE: Sprema im se prekretnica kakvu nisu videli ni u najluđim snovima! 09:01
Zanimljivosti MARIJA ŠERIFOVIĆ JE IMALA ROMANSU SA OVIM PEVAČEM: Nekada je nosio suknju i imao dugu kosu, a sada... ŠOK transformacija 15:30
Horoskop DECEMBAR ĆE POSTATI CRVEN OD STRESA I BESA ZA OVE HOROSKOPSKE ZNAKE: Raskinuće veze kada se najmanje nadaju! 09:01
Ispovesti STIDELA SAM SE ONOGA ŠTO MI JE OSTAJALO NA GAĆICAMA - a kada je to video moj dečko, ostavio me je: Sada znam od čega BOLUJEM 15:40
Zanimljivosti SLAVNI HOLIVUDSKI PAR RASKINUO NAKON VERIDBE: Kada je glumica zavela omiljenog neženju, javnost je bila šokirana, a sada je KRAJ! 11:45
Ispovesti MULTIMILIONER ODVEO MANEKENKU U LUKSUZAN BUTIK DA JE NAUČI LEKCIJU: Kaznio je pred svima, o ovom BLAMU dugo će se pričati 12:57
Ispovesti NA ZAHTEV DEČKA DALA JE OTKAZ I POSTALA DOMAĆICA: "Ja sam čistila i kuvala, on sve plaćao" - otrežnjenje je stiglo vrlo brzo! 09:40
Brak i veze PEVAČICA JE ČISTILA STAN KADA JE U UGLU SOBE VIDELA DA SE NEŠTO CAKLI! Hitno se iselila i ostavila dečka, sve je bilo JASNO (VIDEO) 19:15
Zanimljivosti RODILA MU JE SINA, PA GA BRUTALNO OSTAVILA ZBOG DRUGOG: Evo ko je novi partner Paćinove devojke, svi bruje o njegovim godinama! 11:40
Horoskop JESEN IM DONOSI LJUBAVNI KRAH: Pripadnike 3 znaka Zodijaka očekuje BRUTALAN raskid - spremite se na suze! 09:01
Brak i veze BIO SAM U SAVRŠENOJ VEZI, A ONDA ME JE ŽENA OSTAVILA i rekla mi da sin nije moj! Mislio sam da ne može da bude gore, a onda sam dobio još teži udarac! 23:50