Strast PRVI PUT SE SKINULA PRED KAMERAMA SA 19 GODINA: Sada ima 30 i zarađuje 40.000 dolara mesečno evo šta muškarci od nje najčešće traže (FOTO+VIDEO) 22:00
Ispovesti FOTOGRAFISAO SAM ROĐENU SESTRU SVOJE DEVOJKE: "Skinula se u bikini i opčinila me, sada mi javlja da je trudna i ono što planira sa detetom me je šokiralo" 21:00
Strast ON ŽIVI SA DVE ŽENE I SVI MU ZAVIDE: "Svo troje spavamo u istom krevetu, porodica nas osuđuje, ali mi se volimo!" (FOTO) 22:00
Strast TAJNE KOJE MUŠKARAC TREBA DA ZNA: Kako da zaludite svaku ženu koju poželite u samo tri koraka 22:00
Ispovesti ZALJUBILA SE U NAJBOLJEG DRUGA SVOG SINA: "Nisam mogla da skinem pogled sa njegovog savršenog tela, strast mi je pomutila razum!" 21:00
Ispovesti UOČI VERIDBE SAZNAO JE ZA ŠOKANTNU TAJNU SVOJE DEVOJKE: Kada je otvorio snimak na internetu nije mogao ni da nasluti šta će u njemu videti (VIDEO) 20:02
Strast ŽELEO JE DA POJAČA STRAST I KREVETU IMITIRAJUĆI SCENE IZ "50 NIJANSI SIVE": Posle par minuta sve je gorelo, ali u bukvalnom smislu (FOTO) 22:01
Strast EVO ZAŠTO JE VAŽNO DA IMAMO INTIMNE ODNOSE ČAK I SA 80 GODINA: Naučnici u novim istraživanjima potvrđuju kako oni utiču na zdravlje, a rezultati su fantastični (FOTO) 20:00
Brak i veze "MOJA ŽENA PRISTAJE NA INTIMNOST SAMO KAD JE PIJANA": Zabrinuti muž želi da vrati iskru u bračni život, ali ona odbija razgovor 22:00
Strast OSEĆAO SE NESREĆNO I ZAROBLJENO U BRAKU: Poseta jednom klubu sve je promenila a on je otkrio raj za muškarce poput njega 22:00
Strast OVO SU JASNI ZNACI DA JE MUŠKARAC LOŠ U KREVETU: Ove greške svi prave, a ne znaju da to odbija devojke (FOTO) 21:00
Brak i veze OVO JE PROVEREN PUT DO MUŠKOG SRCA I NIJE REČ SAMO O INTIMNIM ODNOSIMA: Savetnica za veze otkrila je slabosti jačeg pola (VIDEO) 18:01