Strast OVO SU DANI KADA SU ŽENE NAJRASPOLOŽENIJE ZA INTIMU: Istraživanja pokazuju da im je tada libido na vrhuncu! (FOTO) 20:02
Strast UPOZNALA JE 18 GODINA STARIJEG MUŠKARCA I ODMAH SE ZALJUBILA: Otrežnjenje je usledio kad joj je saopštio istinu o svom braku! (FOTO) 22:00
Strast ODLIČAN LJUBAVNIK NIKAD NE PRAVI OVIH 6 GREŠAKA: Žene otkrile šta ne podnose u intimnim odnosima (FOTO) 22:00
Strast DA LI ZNATE KOJA SU 3 ELEMENTA ZA VRHUNSKO UŽIVANJE U KREVETU: Studija otkriva koji su preduslovi za nezaboravan intimni odnos! (FOTO) 22:00
Ispovesti KRUŽILE SU GLASINE DA NJEN MUŽ IMA AFERU: "Kada je otišao na tuširanje, uzela sam mu telefon i zapanjila se onim što sam u njemu našla!" 21:00
Strast INTIMNI ODNOSI ZAPRAVO TRAJU MNOGO KRAĆE NEGO ŠTO MI MISLIMO: Ovo je idealna minutaža, sve preko toga je monotono (FOTO) 21:02
Strast VIKTORIJU ZOVU ČAROBNICA ZA INTIMNE ODNOSE: Specijalna masaža kao put ka ispunjenom životu i slobodi u krevetu! (FOTO) 21:55
Strast DRUG GA JE NA LETOVANJU SLUČAJNO VIDEO U TOALETU I ZAPANJIO SE VELIČINOM NJEGOVOG "PONOSA": Deni je građevinac koji je preko noći postao zvezda filmova za odrasle! (FOTO) 22:00
Strast OVO SU 5 NAJPOPULARNIJIH IZGOVORA ZA IZBEGAVANJE INTIMNIH ODNOSA: Glavobolja nije više na prvom mestu, a iznenadićete se koji pol ove fraze češće koristi! 21:02
Strast OVA DOMINO DAMA ZARAĐUJE RVANJEM SA STARCIMA U MINIJATURNOM DONJEM VEŠU: "Penzioneri su ti koji mogu da priušte moje usluge, samo od jednog zarađujem 20.000 evra godišnje!" (FOTO+VIDEO) 20:02
Strast "ZAMOLILA SAM DEČKA DA MI OTKRIJE NAJVEĆU INTIMNU FANTAZIJU": Ovakav odgovor nije očekivala! (FOTO) 22:00
Strast "IMAM JEDAN FETIŠ ZBOG KOG ME JE BIVŠA OSTAVILA": Sada se plaši da bi i nova devojka mogla da pobegne kada čuje! 21:02