Odrasli TINEJDŽERKA JE U TRUDNOĆI SAZNALA DA BOLUJE OD RAKA: Odbila je hemoterapiju kako bi uspela da rodi sina a onda su usledile užasne vesti (FOTO/VIDEO) 19:55
Roditeljstvo TRANSRODNI PAR IZ INDIJE DOBIO BEBU: Oboje su promenili pol, porodica ih je odbacila a sada imaju nove probleme (FOTO) 18:00
Roditeljstvo MAJKA JE DIZALA TEGOVE TOKOM ČITAVE TRUDNOĆE: Lekari umalo nisu pali u nesvest kad su izvadili bebu, tako nešto nikad nisu videli (FOTO/VIDEO) 14:05
Roditeljstvo MISLILA SAM DA IMAM KAMEN U BUBREGU, ali lekari su me snimili i ostali bez reči: Nisu mogli da veruju u ono što vide u meni! (FOTO) 17:01
Ispovesti BILA SAM U 36. NEDELJI TRUDNOĆE KADA SAM PRIMILA MISTERIOZNO LJUBAVNO PISMO: Život mi se u trenu promenio iz korena! (FOTO/VIDEO) 11:01
Roditeljstvo REKLI SU MI DA ĆE MI SIN NA ROĐENJU IMATI 4 I PO KILOGARAMA, doživela sam šok kada sam ga ugledala! Snimak govori više od 1.000 reči i lekari zanemeli (FOTO/VIDEO) 18:01
Ispovesti POSLE POROĐAJA SAM U TRENU SMRŠALA 15 KILOGRAMA, potreban vam je samo muž! Atraktivna plavuša otkrila tajnu vitkog izgleda, njeni pratioci u šoku! 18:01
Zanimljivosti MILICA MANDIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O POLU BEBE: Evo šta je poručila trofejna sportiskinja koja će početkom proleća postati majka (VIDEO) 15:00
Strast DEČKO ME JE PREVARIO I OSTAVIO KADA SAM ZATRUDNELA, sada mi kažu da abortiram a on ne želi ni da čuje za mene! (FOTO) 22:00
Zanimljivosti BOJIM SE OVOG ČOVEKA, NEKA PORODICA OBRATI PAŽNJU: Isplivao snimak trudne Marije Mikić sa suprugom, svi govore o agresiji i tome šta joj je uradio! (VIDEO) 14:01
Ispovesti VARAO ME JE NA SVAKOM KORAKU, a kad sam rešila da se rastanemo novo saznanje me je porazilo! I pored toga me je ostavio i uradio nešto još gore! (VIDEO) 14:01
Ispovesti KAO I SVAKOG DANA OTIŠLA JE NA TRENING I NIJE PRIMETILA NIŠTA NEOBIČNO! A onda je na Božić primljena u bolnicu s nesnosnim bolovima, usledilo je čudo! (FOTO) 21:01