Strast DEČKO ME JE PREVARIO I OSTAVIO KADA SAM ZATRUDNELA, sada mi kažu da abortiram a on ne želi ni da čuje za mene! (FOTO) 21:00
Zanimljivosti BOJIM SE OVOG ČOVEKA, NEKA PORODICA OBRATI PAŽNJU: Isplivao snimak trudne Marije Mikić sa suprugom, svi govore o agresiji i tome šta joj je uradio! (VIDEO) 13:01
Ispovesti VARAO ME JE NA SVAKOM KORAKU, a kad sam rešila da se rastanemo novo saznanje me je porazilo! I pored toga me je ostavio i uradio nešto još gore! (VIDEO) 13:01
Ispovesti KAO I SVAKOG DANA OTIŠLA JE NA TRENING I NIJE PRIMETILA NIŠTA NEOBIČNO! A onda je na Božić primljena u bolnicu s nesnosnim bolovima, usledilo je čudo! (FOTO) 20:01
Zanimljivosti DEVOJKA SA KRILIMA ČIJA JE PRIČA INSPIRISALA SRBIJU: Dejana će posle Božića dobiti svoj najveći dar! 16:05
Zanimljivosti MARIJA POKAZALA NOVI TRUDNIČKI STOMAK SVEGA 6 MESECI POSLE POROĐAJA: Već je u šestom mesecu, a svi kažu samo jedno (FOTO) 10:01
Roditeljstvo OVO SU RAZLOZI BEBINIH POKRETA U MAJČINOM STOMAKU: Naučnici došli do podataka koje moraju znati sve buduće mame (FOTO) 11:30
Zanimljivosti NJENA TRUDNOĆA PODIGLA JE VELIKU BURU U JAVNOSTI: Pevačica šokirala odlukom za NOVU GODINU! (FOTO) 14:56
Telo REKLI SU MI DA ĆE MI U TRUDNOĆI RASTI SAMO STOMAK, A NE OVO! Mlada mama otkrila s čim se suočila dok je čekala bebu i snimkom šokirala sve! (VIDEO) 11:26
Zanimljivosti TRUDNA BOJANA BAROVIĆ ZBUNILA LJUDE NA INSTAGRAMU: Da li je to supruga Nikole Rokvića pozirala polugola? (FOTO) 11:08
Roditeljstvo IMALA SAM UŽASAVAJUĆE BOLOVE U STOMAKU, MISLILA SAM DA ĆU UMRETI: Kada su joj lekari saopštili da se porađa, nije ni znala da je trudna! 19:01