Ispovesti Devojka me je PREVARILA i ispraznila kuću, odnela je čak i krevet: A onda sam otkrio šta je 5 godina KRILA od mene 21:15
Strast Nisam ni znala da je muž slušao "prenos" moje "akcije" s komšijom: Ono što mi je posle rekao, boli više od razvoda! 22:30
Psihologija Studije su potvrdile: Ovako FILMSKO VEČE sa partnerom utiče na VEZU - ne košta ništa, a čini čuda! 19:20
Brak i veze Otkrila sam da me dečko vara s mojom sestrom, a onda je usledila vest koja je promenila SVE! 22:20
Tinejdžer pozvao poznatu glumicu da izađu, njen odgovor ga oborio s nogu: 13 miliona ljudi gledalo "dramu"! (VIDEO) 21:40
Psihologija Kolika RAZLIKA U GODINAMA donosi najviše sreće u vezi: Stručnjaci imaju jasan odgovor! 19:40
Odrasli Ja imam 25, moja ljubavnica 45 godina, i ovih 5 pravila moram da poštujem svaki put kad se vidimo! 20:30
Brak i veze BEŽITE dok je vreme! Četiri proverena znaka da veza ISISAVA svu životnu ENERGIJU iz vas 17:15
Strast Supruga mi je priznala da ima ljubavnika, ali neće da ga ostavi! Kada mi je rekla ZAŠTO, umalo se nisam onesvestio! 20:45
Zanimljivosti Dve godine ljubavi: On je njena najveća podrška, evo ko je dečko srpske heroine Angeline Topić (FOTO) 19:14
Vesti Privatni detektiv otkriva kako preljubnici, vama ispred nosa, kriju prevaru i koje tajne kodove koriste! 22:00
Vesti Bolje da me je PREVARIO: Žena zanemela kada je videla šta je muž radio dok je ona bila na poslovnom putu! 19:00