Vesti MLADA ME JE OTERALA SA SVADBE ZBOG HALJINE: Nije bela, a ni provokativna, ali OVO joj je strašno zasmetalo (VIDEO) 12:30
Strast PRISTAO JE DA "ZAČINE" INTIMNE ODNOSE, ALI SE OVOME NIJE NADAO: Izbila je svađa, on tvrdi da je zakinut, ona ne želi da mu ispuni želju! 23:02
Odrasli KAKO DA BRZO SMRŠATE POSLE ČETRDESETE, ODMAH IZ JELOVNIKA IZBACITE TRI NAMIRNICE: Zašto muškarci mnogo brže skidaju kilograme od žena? 15:01
Vesti SVEKRVA JOJ JE MESECIMA OTVARALA POŠTU, PA JE SNAJA NARUČILA SPECIJALNI PAKET: Ceo internet bruji o epskoj osveti mlade žene! 15:20
Brak i veze KAD JE SAZNALA ZA OVAJ POTEZ VERENIKA, ODMAH JE OTKAZALA VENČANJE: Ovakvu izdaju nije mogla da mu oprosti, a u sve je umešan i njen otac! 17:40
Vesti KIM KARDAŠIJAN LANSIRALA "STEZNIK" ZA LICE: Svi komentarišu neobičnu masku, da li biste ovo nosili tokom noći 12:40
Strast NAJBOLJA PRIJATELJICA MOJE SUPRUGE JE SKOČILA NA MENE U SEPAREU: Kada mi je ovo šapnula na uvo, zaledio sam se i pobegao, sad se noćima budim u znoju 21:30
Brak i veze POSLE 12 GODINA BRAKA DOZVOLILA SAM MUŽU DA NAĐE JOŠ JEDNU SUPRUGU! Svi nas napadaju, a ne znaju u čemu je naša tajna (VIDEO) 20:01
Odrasli ČIM JE ČULA KAKO JE MUŽ ZOVE PRED PRIJATELJIMA, TRAŽILA JE RAZVOD: Zbog ovih pet slova joj je pao mrak na oči! 14:15
Vesti NAJVEĆA DILEMA, DA LI MUŠKARCI I ŽENE MOGU DA BUDU PRIJATELJI: Odgovor je mnogo važniji nego što mislite! 22:31
Odrasli ŠTA ONA IMA, ŠTO JA NEMAM, TOTALNI HAOS NA VENČANJU, NEPOZNATA ŽENA JE UZELA MIKROFON I "ZALEDILA" MLADOŽENJU: Svatovi slušali u neverici (VIDEO) 22:00
Vesti Ivana, medicinska sestra iz Sarajeva, pratila je borbu za život dečaka Emira - onda je donela odluku koja je sve promenila 14:05