Odrasli AKO VIDITE OVO NA JASTUKU POSLE SPAVANJA - hitno na pregled! U pitanju je znak RAKA i gotovo da je nepogrešiv! 14:07
Vesti REKLI SU MI DA IMAM RAK, A POGLED MOJE MAJKE ME JE VIŠE BOLEO: "Kad saznaš da ti je dete bolesno, život stane, raspadne ti se ceo svet" 11:50
Zanimljivosti "IZGUBILA SAM PORODICU" Kejt Midlton strancu priznala šta joj se desilo, nije mogla da se obuzda 15:50
Odrasli NAPITAK KOJI SRBI OBOŽAVAJU DA PIJU UJUTRU MOŽE SMANJITI RIZIK OD RAKA GLAVE: Ključ je u broju šoljica! 09:30
Zanimljivosti SVET OPET BRUJI O KEJT MIDLTON: Pogledajte kako se pojavila na božićnoj službi! (FOTO) 14:05
Roditeljstvo MAJKA PRVI PUT ZAGRLILA ĆERKU KOJU JE DALA NA USVAJANJE PRE 52 GODINE: Oduvek ju je tražila! (VIDEO) 17:30
Odrasli BUDIO SAM SE U POTPUNO MOKROM KREVETU - nisam znao da je to simptom strašne bolesti! A onda su se pojavila još 4 nikad ČUDNIJA znaka - RAK! 16:20
Odrasli OVAJ AKSESOAR NOSIMO SVAKI DAN, A MOŽE DA POVEĆA RIZIK OD RAKA: Što je skuplji - to je gore po nas! 07:10
Vesti ZLA KOB 3 SESTRE ZAPREPASTILA I LEKARE: Sve je počelo sa njihovom majkom kad su bile devojčice! (VIDEO) 20:30
Odrasli KAD POČNETE DA MRŠAVITE I KOŽA DA ŽUTI - VEĆ JE KASNO: Razlog broj 1 zbog čega je RAK PANKREASA sve češći kod mladih 20:55