Foto dana Kejt Midlton posetila pacijente obolele od raka i zahvalila se za podršku koju je od njih dobila tokom svoje bolesti. 16:11
Odrasli IMAM 31 GODINU I UMIREM OD RAKA, A SVE SAM UVEK RADILA "KAKO TREBA" - i zbog JEDNOG SE KAJEM! Ne ponavljajte moju grešku 16:12
Odrasli ČUVENI GLUMAC OBOLEO OD RETKOG OBLIKA RAKA: Tokom teške borbe jedna stvar mu je pala najteže, a detaljno je otkrio kako STVARNO izgleda lečenje od opake bolesti! (VIDEO) 19:45
Odrasli OTIŠAO SAM KOD LEKARA JER NISAM MOGAO DA PRESTANEM DA ŠTUCAM - rekli su mi da imam još 14 meseci života! Ovo su najteži simptomi RAKA JEDNJAKA! 11:10
Odrasli MUŠKARAC NAKON 9 GODINA HEMOTERAPIJA - SAZNAO DA NIKAD NIJE IMAO RAK: Rekli su mu da će umreti ako ne pristane na OVO 10:35
Odrasli DANAS ĆU OPERISATI CISTU, SUTRA ĆU - i postala je RAK! Gorica upozorava na "NEVIDLJIVE" simptome najopasnijeg ženskog kancera 19:15
Odrasli OD OVOG RAKA SVE SE ČEŠĆE OBOLEVA, a mnogi nisu čuli za te čudne simptome: Doktor apeluje - evo šta nikako nije normalno 13:31
Odrasli AKO VIDITE OVO NA JASTUKU POSLE SPAVANJA - hitno na pregled! U pitanju je znak RAKA i gotovo da je nepogrešiv! 14:07
Vesti REKLI SU MI DA IMAM RAK, A POGLED MOJE MAJKE ME JE VIŠE BOLEO: "Kad saznaš da ti je dete bolesno, život stane, raspadne ti se ceo svet" 11:50
Zanimljivosti "IZGUBILA SAM PORODICU" Kejt Midlton strancu priznala šta joj se desilo, nije mogla da se obuzda 15:50
Odrasli NAPITAK KOJI SRBI OBOŽAVAJU DA PIJU UJUTRU MOŽE SMANJITI RIZIK OD RAKA GLAVE: Ključ je u broju šoljica! 09:30