Zanimljivosti DANICA MAKSIMOVIĆ U NEPROHODNOM MASLINJAKU U BIKINIJU I ŠTIKLAMA: "Ova diva me uvek raspameti, kao afrodizijak je!" 09:00
Horoskop DAMA STARIJA OD NJIH NEĆE PROĆI NEPRIMEĆENA: Sudbina je odredila da se muškarci rođeni u ovih 5 znakova Zodijaka zaljube u žene koje imaju više godina od njih 07:01
Ispovesti VEROVAO JE DA JE ONA ŽENA NJEGOVIH SNOVA: Jedan poziv iz inostranstva sve je promenio, ali to je tek bio početak agonije u kojoj se našao 19:02
Zanimljivosti SUDBINA SE POIGRALA SA NJIMA: Kristina Radenović muža je upoznala nasred ulice, jedan njegov potez potpuno je opčinio, a onda je usledila kriza (FOTO) 20:01
Zanimljivosti BULE GONCIĆ PROGOVORIO O RAZVODU SA SUPRUGOM: Jednu grešku svi čine zaboravljajući na važnost dogovora (FOTO) 19:02
Zanimljivosti NINA SENIČAR NIJE ŽELELA VEZU SA GLUMCEM: Jedan susret promenio je sve, a ljubav su krunisali brakom iz trećeg pokušaja (FOTO+VIDEO) 16:00
Horoskop NJIHOVOM ŠARMU NIKO NE MOŽE DA ODOLI: Ovi horoskopski znaci osvojiće koga god požele, evo u čemu je njihova tajna (FOTO) 07:00
Kuce NAŠALIO SE SA LJUBIMCEM NE SLUTEĆI ŠTA ĆE SE DOGODITI: Izbezumljeni pas drhtao od straha kad je video gazdu kao se ne pomera u bazenu (FOTO+VIDEO) 11:01
Brak i veze GOSTI SU ZGRANUTO GLEDALI MLADIN PLES: Majka troje dece zadigla je vančanicu i potpuno izgubila kontrolu pa se pravdala da je bila pijana (FOTO+VIDEO) 09:00
Ispovesti FOTOGRAFISAO SAM ROĐENU SESTRU SVOJE DEVOJKE: "Skinula se u bikini i opčinila me, sada mi javlja da je trudna i ono što planira sa detetom me je šokiralo" 19:00
Roditeljstvo NIJE IMALA KOME DA OSTAVI DECU, A BIO JOJ JE PREKO POTREBAN SAN: Ova mama došla je na genijalnu ideju koja je oduševila roditelje (FOTO+VIDEO) 15:00
Ostali ljubimci PAPAGAJI KOJI SU SVIMA RASTOPILI SRCE! Evo kako su se sporazumeli za jedan poljubac! (VIDEO) 14:00