Ispovesti BOLNA ISPOVEST ŽENE KOJU JE PREVARA MUŽA UMALO UNIŠTILA: "Sve sam mu oprostila, branila ga od drugih a onda su krenule noćne more!" (FOTO+VIDEO) 17:00
Brak i veze O KUKAVIČKOM POTEZU OVOG MUŽA BRUJI INTERNET: Plamen je buknuo iz tiganja a on je poskočio i pobegao glavom bez obzira ne mareći za ženu! (FOTO+VIDEO) 11:01
Brak i veze "TI ĆEŠ SE UDATI ZA MENE": Ovakvu prosidbu nikad niste videli, buduća mlada od šoka pala na kolena (FOTO+VIDEO) 09:01
Brak i veze UMESTO ČESTITKI IZJAVILI JOJ SAUČEŠĆE: Mlada je isplanirala svoj najlepši dan i od gostiju je imala samo jedan zahtev, nije ni slutila šta će se desiti(VIDEO) 20:00
Psihologija PARTNER VAM JE SAOPŠTIO DA JE SANJAO DRUGU: Evo da li treba da se zabrinete! (FOTO) 18:01
Ispovesti MAJA JE DOBILA POSEBAN POKLON OD BAKE ZA POLAZAK NA FAKULTET: Kada je videla šta je u kovertama nije mogla da suzdrži emocije, ovako nešto nije očekivala (VIDEO) 14:58
Brak i veze SUPRUGA MU JE PREMINULA NA NJEGOV ROĐENDAN: Ni u čemu nije mogao da pronađe utehu, a onda je od dece dobio poklon koji ga je ganuo do suza (FOTO+VIDEO) 09:52
Brak i veze "SANJAM DA POSTANEM MLEKARICA, SEDIM KOD KUĆE I KUVAM ZA SVOG ČOVEKA": Ispovest ove žene podigla je buru na internetu, kada je pomenula školovanje dece mnogi su se zgranuli(VIDEO) 09:00
Ispovesti HOLAĐANIN OD 69 GODINA SE OŽENIO FILIPINKOM OD 25: "Porodica i prijatelji su mi okrenuli leđa, ali ja je iskreno volim, nije sa mnom zbog novca!" (FOTO) 19:00
Zanimljivosti EMINA JAHOVIĆ IMA NOVU LJUBAV? Pevačica se odala jenom rečenicom, svi govore o tajnoj poruci (FOTO) 17:01
Horoskop OVI DATUMI SU KLJUČNI U SEPTEMBRU: Naredne nedelje nekima će ljubav biti na iskušenju, dok će drugim znacima horoskopa novac pomrsiti račune 16:00