Horoskop OD 4. DECEMBRA SVE SE MENJA: Venera u Vagi donosi olakšanje nakon bure, a onda sledi veleobrt i nikoga neće poštedeti (FOTO) 08:01
Brak i veze DEKA JE POPIO PIĆE, OSTAVIO CEDULJICU I IZAŠAO IZ RESTORANA: Kad su konobari pročitali njegovu poruku, nisu mogli da zaustave suze 19:01
Brak i veze POSLE PET GODINA VEZE NA DALJINU SAČEKALA JE DEČKA NA AERODROMU: Zbog onoga što je uradila svi su je zgranuto gledali (VIDEO) 19:00
Brak i veze KLEKNUO JE PRED DEVOJKOM, A ONA JE MISLILA DA ĆE JE ZAPROSITI: Ono što je potom uradio potpuno ju je slomilo! (VIDEO) 12:01
Zanimljivosti RADILA JE U LOKALU KAD JE UGLEDALA NJEGA: Bacila je kecelju i potrčala mu u zagrljaj, svi su ih gledali sa suzama u očima! (VIDEO) 10:00
Brak i veze ANA JE ISTETOVIRALA IME SVOG DEČKA POSRED ČELA: "Svi kažu da ću zažaliti kad me ostavi, a ja mislim da bi OVO SVAKO TREBALO DA URADI" (VIDEO) 19:00
Roditeljstvo SNIMALA JE NAG TRUDNIČKI STOMAK DO SAMOG POROĐAJA: "Čak mi je i porodica rekla da me je pauzirala na društvenim mrežama zbog toga, a evo šta sam im odgovorila!" (VIDEO) 15:01
Zanimljivosti KADA SE ONA POJAVILA, STAO JE SVET! Jedan čovek je ručao u restoranu, a nije ni slutio kakvo ga iznenađenje čeka! (VIDEO) 13:00
Horoskop TAROT PREDVIĐANJE DO 11. NOVEMBRA: Blizanci dobijaju povećanje plate, Bikovi i Vodolije da ne ulaze u sumnjive i rizične poslove! (FOTO) 08:00
Strast "MOJ DEČKO GLEDA FILMOVE ZA ODRASLE, A ODBIJA ODNOSE SA MNOM": Devojka se požalila jer partner ne želi da budu intimni, evo koliko često to rade 20:50
Zanimljivosti UNUKA JE SNIMALA SVOJU BAKU I OBJAVILA NA INTERNETU: Ono što je starica rekla devojci je rasplakalo javnost (VIDEO) 17:01
Roditeljstvo ŽENA SE DRUGI PUT UDAVALA, A SVEČANI GOVOR ODRŽALA JE NJENA ĆERKICA: Nakon reči ove devojčice svi su plakali, niko nije ni naslutio šta će izgovoriti (VIDEO) 16:02