Strast ZAŠTO SU INTIMNI ODNOSI SA PARTNEROM BOLJI U HOTELU NEGO KOD KUĆE: To nije nimalo slučajno, a stručnjaci otkrivaju razlog (FOTO) 20:00
Mace SPASIO JE BOLESNOG MAČKA IZ AZILA: Nije ni slutio šta će mu uraditi posle samo 6 meseci! (VIDEO) 10:00
Psihologija UKOLIKO OD PARTNERA ČUJETE OVAKVU "IZJAVU LJUBAVI" BEŽITE GLAVOM BEZ OBZIRA: Psiholozi smatraju da je ova rečenica toksična! 20:00
Brak i veze UPOZNAO JE 22 GODINE STARIJU ŽENU I ODMAH SE ZALJUBIO: "Ne smeta mi što je njen sin 3 godine mlađi od mene, savršeno se slažemo!" (VIDEO) 18:00
Horoskop DOLAZI NEDELJA TEKTONSKIH PROMENA, VREME JE ZA AKCIJU: Vodolijama sledi unapređenje, Jarčevima bura u ljubavi, a Škorpijama problemi 17:02
Brak i veze ZABAVLJALA SE NA ROĐENDANU, A KADA JE STIGLA TORTA SVI SU ZANEMELI: Devojka je uzela nož i krenula da je probada, "krv" se slivala na sve strane (VIDEO) 08:53
Horoskop KREĆE SEZONA STRELČEVA: Sve šta ste oduvek želeli da znate o njima, pre nego uplovite u vezu, sada vam je na dohvat ruke! 08:00
Brak i veze ZATEKLA JE BRINETU KAKO LEŽI U KREVETU PREKO NJENOG DEČKA: Skočila je na njih, još veći šok je usledio kada je videla ko je ispod pokrivača (FOTO+VIDEO) 19:00
Brak i veze OBUKLA JE IZAZOVAN DONJI VEŠ DA IZNENADI MOMKA: Njegov potez šokirao je ljude, ne veruju da je njemu potrebna plava pilula! (VIDEO) 20:01
Brak i veze OTVORIO JE DUŠU I PRIZNAO KOLIKO VOLI BIVŠU DEVOJKU: Kad je čula šta govori potrčala mu je u zagrljaj, a onda je usledio veleobrt kome se niko nije nadao! (VIDEO) 16:00
Strast MISLIO JE DA TO SVI RADE S VREMENA NA VREME, ALI ONDA JE POSTALO KASNO: "Moja tajna opsesija je na dobrom putu da mi skroz uništi brak!" 20:57