Zanimljivosti DIZAJNERKA PRIZNALA DA NIJE ROMANTIČNA, pa emotivno Janku Tipsareviću čestitala godišnjicu: "Da sam se javila kada me je 1. put pozvao, mi nikada ne bi bili zajedno!" (FOTO) 19:25
Strast 17 GODINA NISU IMALI INTIMNE ODNOSE: Svako veče spavaju u istom krevetu, zbog jednog im je dosta igrarija - ni muž se ne buni 09:19
Brak i veze OVE STVARI RADE DUBOKO NESREĆNI PAROVI U BRAKU: Na prvi pogled se vidi da među njima ništa ne funkcioniše 09:31
Vesti MAMA JE PODELILA VIDEO BEBE: 22 miliona ljudi gleda samo u ovo na detetovom licu, zbog jednog je postao planetarno popularan (VIDEO) 18:31
Vesti O NJOJ MAŠTAJU SVI KOLEKCIONARI, PRELEPI CVET RASTE SAMO NA JEDNOM MESTU NA SVETU: Cveta samo dva meseca godišnje, i iza njega se krije tužna ljubavna priča 16:20
Ispovesti KADA MI JE MUŽ POGINUO BILA SAM SLOMLJENA: Mislila sam da nikada ponovo neću voleti, pogotovo ne NJEGA, a onda su nam se pogledi sreli! 21:45
Psihologija ZABORAVITE NA TABLETE, PRAVILO 8 SEKUNDI ODMAH SNIŽAVA STRES I OKREPLJUJE ORGANIZAM: Psiholozi objašnjavaju šta morate da uradite 14:25
Ispovesti MUŽ JE UBEĐEN DA GA VARAM - proveravao mi je kilometražu u autu, zvao me po 15 puta dnevno: Ali, nikada nije saznao šta 7 godina krijem od njega 20:40
Ispovesti IMAM 28 GODINA I NIKADA SE NISAM POLJUBILA: Svi muškarci koje sam upoznala, ne žele da mi urade jednu stvar 20:01
Brak i veze ŠVALERI SU KAO POKVARENA PLOČA, NIJE IH TEŠKO PREPOZNATI: Muškarci koji varaju stalno ponavljaju ovih šest rečenica! 18:01