Odrasli DOKTOR ČUBRILO OTKRIVA: NA BRZINU STARENJA UTIČE VISINA LJUDI - šokiraćete se kako! Evo ko je najugroženiji i zašto je ključna JETRA! 11:35
Odrasli 3 ŠOLJE OVOG NAPITKA DNEVNO SMANJUJU RIZIK OD DEMENCIJE! U njemu se krije tajna dugovečnih ljudi s čuvenog grčkog ostrva Ikarija! 09:40
Odrasli OVO SU 2 JEDINA PRAVILNA POLOŽAJA ZA SPAVANJE, DOK JE TREĆI KOBAN: Lekari tvrde da mnogi prave ogromnu grešku. pa se bude umorni i s bolovima! 07:25
Odrasli MOJOJ ŽENI JE U 49. GODINI OTKRIVENA ALCHAJMEROVA BOLEST: Evo kako sam znao da nešto ozbiljno nije u redu - za 12 meseci je bila druga osoba, a onda je došlo ono najstrašnije! (VIDEO) 19:45
Odrasli OTKAZIVANJE JETRE I BUBREGA, LEK KOJI PIJE NA MILIONE SRBA MOŽE DA IMA STRAŠNE POSLEDICE: Lekari upozoravaju da je i minimalna doza opasna! 16:30
Odrasli BILA JE ZDRAVA KAO DREN, NIJE IMALA NIJEDAN SIMPTOM, A ONDA JE DOBILA STRAŠNU GLAVOBOLJU: Lekari su bili zapanjeni kad su videli šta joj se dogodilo! 14:50
Odrasli JEDITE OVO ZA VEČERU 3 DANA ZAREDOM! Bićete zapanjeni šta će sve izaći iz vašeg tela - još jedna promena biće zapanjujuća! 13:45
Odrasli "ZAVRŠILA SAM U KREVETU S DRUGIM MUŠKARCEM, A DA TO NISAM NI ZNALA, MUŽ JE BIO U DRUGOJ SOBI"! Tamara iz Radne akcije otkrila detalje stanja s kojim se bori: Ovo su simptomi poremećaja! 13:15
Odrasli OBIČAN ŠEĆER ILI ZASLAĐIVAČ - doktori se ujedinili: Od jednog skače insulin do plafona, usporava metabolizam i mnogo je ŠTETNIJI 09:41
Odrasli NEOBIČAN SIMPTOM KOJI SE JAVLJA KAD USTAJEMO SA STOLICE UKAZUJE NA RAK, oprezno! Ostala 3 znaka mogu biti ekstremno neprijatna, vide se u toaletu! 08:30
Odrasli POJELA JE MORSKU HRANU I POSLE 2 SATA POČELA DA SE GUBI, NIJE MOGLA DA GOVORI: Doktori zanemeli kada su ovo videli na njenom mozgu (FOTO) 15:45
Odrasli GOSPODIN MILIĆ JE PIO TABLETE ZA RAST KOSE I UMALO OSTAO BEZ PENISA! Muškarci u panici, i doktori šokirani posledicama (VIDEO) 13:01