Odrasli DEVOJKA (19) JEDNO JUTRO POGLEDALA U OGLEDALO I VRISNULA OD ŠOKA - ono što joj se desilo sa zenicom je ravno užasu! A onda su je i lekari zaprepastili! 12:20
Odrasli HEROJ IZ KOČANA JE 40 SATI SPASAVAO STRADALE I SRCE MU JE PUKLO OD TUGE: Doktor Miljko Ristić otkriva koji su glavni simptomi ovog sindroma! 19:20
Odrasli KARDIOLOZI UPOZORAVAJU, OVO VOĆE UNIŠTAVA SRCE, MORATE DA GA IZBEGAVATE PO SVAKU CENU: Sami sebe dovodite u opasnost! 16:59
Zanimljivosti HEKMANOVA SUPRUGA ME JE ZVALA 24 SATA NAKON ŠTO JE UMRLA, ŠOKANTNE TVRDNJE DOKTORA: Oborena zvanična verzija smrti slavnog glumca?! 13:41
Odrasli SVAKOG SATA DVE OSOBE OBOLE OD OVE STRAŠNE BOLESTI, SRBI SU U OGROMNOM RIZIKU: Naučnici objavili alarmantne podatke 09:40
Odrasli ZBOG STRAŠNOG BOLA U GRUDIMA SAM SE SRUŠIO NA ZEMLJU: Lekari su zanemeli kada su na snimku videli šta mi se desilo, samo su viknuli: Hitno u operacionu salu! 21:01
Tetka Saveta SUPER TRIK SA ČARAPAMA - KAKO DA POTAMANITE 20 KRPELJA ZA 10 SEKUNDI: Ne može biti jednostavnije, a izuzetno je efikasno i provereno "radi" (FOTO) 06:51
Odrasli OVO JE BIO PRVI SIMPTOM MOŽDANOG UDARA, IGNORISALA SAM GA, A ONDA VIŠE NISAM MOGLA DA GOVORIM: Kad sam čula ovaj zvuk znala sam da mi je život u opasnosti! 20:05
Odrasli APEL LEKARA NAKON ŠTO JE MEDICINSKA SESTRA PREMINULA OD KOMBINACIJE TABLETA: Ovi medikamenti nikako ne smeju da se uzimaju istovremeno, posledice mogu da budu fatalne! 10:33
Odrasli ZBOG UJEDA KOMARCA UMALO NIJE UMRLA - ostala je bez kuće i kola i više nije mogla da hoda! I lekari su bili šokirani kad su shvatili šta joj se dogodilo! 10:32
Strast USRED NOĆI MOJA SUPRUGA SE ISKRADA IZ KUĆE, SKIDA ODEĆU I GOLA IZLAZI NA ULICU: Sad znam šta je od mene krila 10 godina! 22:10
Odrasli ŠOK PODACI, OVO JE SIGURAN SIMPTOM SRČANOG UDARA KOD ŽENA: Povezan je s jelom i pražnjenjem creva, a prate ga 2 od kojih pati gotova svaka majka i supruga! 13:20