Odrasli 3 MALO POZNATA SIMPTOMA DA SE BLIŽI SRČANI UDAR! Retko ko ovo spominje, a može da vam spase život - jedan znak vidi se u OKU! 11:55
Odrasli SVAKI ČOVEK KOJI IMA PROBLEM SA SRCEM UJUTRU TREBA DA JEDE OVO POVRĆE: Samo ga oljuštite i pojedite celog - dovoljno je 60 g dnevno i pucaćete od zdravlja, tvrdi dr Emir Solaković! 08:30
Odrasli DOBIO JE VISOKU TEMPERATURU I MISLIO JE DA SU ZA SVE KRIVI HEMOROIDI: A onda su mu u bolnici rekli da ima još 2 sata života - za ovako nešto malo ko je čuo! 19:15
Odrasli EMILIA PETROVIĆ SE HEROJSKI BORI ZA ZDRAVLJE: Prvi simptom opake bolesti trajao je godinama, a drugi se iznenada javio usred noći - imala je 4 operacije, a sad otkriva nešto važno o šećeru! 16:45
Odrasli USRED INTIMNOG ODNOSA POČEO JE DA SE GUŠI, KOLABIRAO JE I ZAVRŠIO U KOMI: Dan kasnije mu nije bilo spasa - svet u šoku kada su lekari otkrili šta mu se dogodilo! 14:50
Odrasli ZAGRIZLA SAM PARČE MESA I OSETILA BOL KOD KUKA KOJI ME JE RAZORIO - danima nisam ustajala iz kreveta! A onda su otkrili šta mi je uradio taj obrok i šta imam u crevima! 14:25
Odrasli NMN SUPLEMENTI MENJAJU ŽIVOT IZNUTRA: Dr Abazović otkriva kako deluju i da li ih i sam koristi! (VIDEO) 13:45
Odrasli ZABODITE EKSER U JABUKU, POJEDITE JE I VIDEĆETE ŠTA ĆE VAM SE DESITI: Prof. dr Čubrilo otkrio kako povećati gvožđe u krvi - jednu namirnicu jedite na 15 dana i bićete kao novi! 11:40
Odrasli U KOM POLOŽAJU SE BUDITE? To odmah govori šta vam ne valja u životu, SADA je sve jasno! 10:20
Odrasli MUŠKARCI OŽENJENI ŽENAMA KOJE STALNO ZANOVETAJU, DUŽE ŽIVE I ZDRAVIJI SU: Šokantni podaci ispitivanja - pripadnici jačeg pola u neverici! 08:30
Odrasli OVAJ VITAMIN JE BROJ 1 ZA STARIJE OD 50: Može da smanji rizik od raka i rane smrti - evo kolika je neophodna dnevna doza! 06:15
Odrasli UDAHNULA JE OVO NA PRVOM ROĐENDANU SVOJE ĆERKE I NA MESTU OSTALA MRTVA! Svi to imaju na slavljima, a nisu ni svesni koliko je opasno! 21:55