Odrasli SVI IH IMAMO U KUĆI, A NEMAMO POJMA KOLIKO MOGU DA BUDU OPASNI: Kad vidite šta se nalazi u ubrusima, odmah ćete ih izbaciti! 06:15
Odrasli OVO JE NAJGORI SIMPTOM SA KOJIM SE SUOČIO SAŠA POPOVIĆ! Sve je bilo podnošljivo dok se nisu pojavile metastaze, čuveni onkolog dr Spurnić otkriva: Kosti postaju krte poput stakla! 22:31
Odrasli OVO NA MOM NOKTU BIO JE ZNAK OPAKOG RAKA: Odlazak kod manikira mi je spasao život, kad su mi lekari videli prst, odmah su me operisali! (FOTO) 17:50
Odrasli KAD VAM SE OVO DESI, ZNAJTE DA VAM ŽELUDAC STRADA - Čuveni doktor Skrobić upozorava da 3 namirnice razaraju ovaj organ: "Mogu da utiču i na pojavu RAKA"! 11:30
Odrasli KAD SE SMEJE ILI PLAČE, TRPI STRAŠNE BOLOVE, KOŽA POČINJE DA JOJ "GORI"! Njen život je agonija - lekari PET godina ne mogu da pronađu uzrok! 09:40
Odrasli REKLI SU DA JE ZDRAVA, A ONDA SU JOJ NAŠLI 2 TUMORA: Kada se pogledala u ogledalo, prvi simptom bolesti već je bio jasan (FOTO) 08:30
Odrasli JEDNA NAMIRNICA SKIDA ŠEĆER ZA TREN OKA, MNOGI JE ZABORAVLJAJU, A VREDNIJA JE OD ZLATA: Jeftino rešenje ozbiljnog problema 06:50
Odrasli AKO OVO VIDITE U KUPATILU, BUDITE VEOMA OPREZNI, LJUDI NE ZNAJU DA OVA BAKTERIJA MOŽE DA BUDE KOBNA: Opasnija je od buđi 06:10
Odrasli NA SVAKIH 15 MINUTA U SRBIJI NEKO PREMINE OD OVE BOLESTI! Ako primetite u ponašanju ovu specifičnu promenu, javite se lekaru HITNO! 13:01
Odrasli PRIMETILA SAM ČUDNU IZRASLINU NA TELU, A KAD SU MI LEKARI REKLI DA IMAM JOŠ DVE GODINE ŽIVOTA, MISLILA SAM DA JE ŠALA: Verovala sam da jedino matori pušači dobijaju ovaj kancer 09:40
Odrasli ČUVENI RUSKI LEKAR OTKRIVA TAJNU DUGOVEČNOSTI: Ako ovo radite samo 6 minuta dnevno, produžićete sebi život i smanjiti rizik od INFARKTA! 08:30
Odrasli JEDAN KUĆNI NAPITAK MOŽE DA SMANJI RIZIK OD RAKA DEBELOG CREVA! Dovoljno je da ga pijete dvaput nedeljno - iznenađujući rezultati velikog istraživanja! 07:20