Brak i veze PORUKA KOJU JE DOBILA NA SAJTU ZA UPOZNAVANJE JU JE ŠOKIRALA: Samo je još falilo da joj plati, nikada ovo neće zaboraviti(VIDEO) 17:00
Ispovesti SVEKRVA MI NE DA SPAVAM SA MUŽEM: Snaja doživljava agoniju,vrhunac je bio kada im je ušla u sobu usred odnosa! 20:30
Strast ZNATE LI U KOM PERIODU VEZE SU INTIMNI ODNOSI NAJSTRASTVENIJI: Odgovor će vas iznenaditi! 18:42
Ispovesti "MOJ DEČKO JE NARCIS, SVAKI PUT KAD POKUŠAM DA ODEM, NATERA ME DA SE PREDOMISLIM": Ni sama ne zna kako mu to polazi za rukom! 21:10
Ispovesti LJUBAVNIK MI JE REKAO DA ĆE OSTAVITI SUPRUGU AKO I JA OSTAVIM MUŽA, I JA SAM MU POVEROVALA: Taj muškarac mi je već drugi put upropastio život! 21:15
Test ličnosti ZNATE LI KAKO SE PONAŠATE KADA STE ZALJUBLJENI: Sve zavisi šta ste prvo ugledali na slici, ovaj test je sigurno tačan! (FOTO) 09:40
Ispovesti "SUPRUG ME JE OSTAVIO ZBOG DRUGE, SPAKOVAO SE I OTIŠAO": Posle samo tri sata usledio je veleobrt kome se nije nadala! 22:00
Brak i veze OVA DEVOJKA TVRDI DA BIVŠI NE PRESTAJE DA MISLI NA NJU: Ovo je tehnika koju je primenila kako bi zauvek ostala u njegovim mislima! (VIDEO) 17:15
Brak i veze KAKO POVRATITI PRIVLAČNOST U VEZI ILI BRAKU: Jednostavnije je nego što mislite, a evo i kako! (VIDEO) 09:35
Brak i veze BEZ BLAMA JE MOLIO ZA NOVAC NEPOZNATE LJUDE, KAKO BI SAKUPIO DOVOLJNO ZA MEDENI MESEC: Napravio i lažni nalog na internetu da verenica ne bi saznala 22:01
Ispovesti ISPOVEST MUŠKARCA KOJI NE PREZA NI OD ČEGA: "Uništio sam 8 brakova i ne planiram da se zaustavim!" 21:55
Brak i veze PRVI SASTANAK SE PRETVORIO U NOĆNU MORU: Mladić je naručio celo pile, šok je usledio kad je stigao račun! (FOTO+VIDEO) 11:30