Ispovesti

"MOJ DEČKO JE NARCIS, SVAKI PUT KAD POKUŠAM DA ODEM, NATERA ME DA SE PREDOMISLIM": Ni sama ne zna kako mu to polazi za rukom!

"Narcisoidne osobe retko menjaju ponašanje i obično postaju još gori, što im se više suprotstavljate!"

07.04.2024 21:10

"MOJ DEČKO JE NARCIS, SVAKI PUT KAD POKUŠAM DA ODEM, NATERA ME DA SE PREDOMISLIM": Ni sama ne zna kako mu to polazi za rukom!
shutterstock.com

Jedna žena našla se u teškoj situaciji sa partnerom, koji se pokazao kao narcisoidan. Kako vreme prolazi, situacija postaje sve gora. Zbog toga je zatražila savet od stručnjaka za veze, podelivši sa njim svoju poitresnu ljubavnu priču.

- Imam 34 godine, a on 36 i zajedno smo šest meseci. Mislila sam da smo oboje dovoljno zreli da možemo da procenimo da li smo jedno za drugo, budući da smo oboje na sredini četvrte decenije. Kada smo počeli da izlazimo, moj partner je bio tako šarmantan, harizmatičan i ljubazan. Učinio je sve što je mogao da se osećam posebno, od planiranja romantičnih sastanaka do iznenađenja cvećem. Međutim, situacija se vremenom drastično promenila - započinje ona svoju priču, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Muškarac koji je mnogo obećavao u startu

Otkako su ozvaničili vezu, ovaj muškarac je pokazao svoje pravo lice. 

- Bukvalno se pretvorio u nekoga koga ne prepoznajem. Odjednom je postao nezainteresovan za moj život i izbegavao je da mi pokaže bilo kakvu naklonost. Više nije želeo da ide na sastanke i počeo je da otkazuje naše planove u poslednjem trenutku. Kad god bih pokušala da razgovaram o tome, on bi odmah smislio izgovor. Počinjem da primećujem da odbija da preuzme bilo kakvu odgovornost i uvek prebacuje krivicu na mene. Ali, svaki put kada dođem do ivice da ga ostavim, ponovo počne da me obasipa poklonima i neverovatnim se*som. Znam da on nije dobar za mene, ali u isto vreme ne mogu da ga ostavim. Osećam se zaglavljeno u ovoj vezi - pojadala se ona.

Shutterstock

Kad god bi pomislila da ga ostavi, neočekivano bi se pojavio uz cveće

Terapeutkinja koja se bavi odnosima u braku ili vezi nije imala reči podrške za ponašanje ovog muškarca.

- Nažalost, narcisoidne osobe retko menjaju ponašanje i obično postaju još gore što im se više suprotstavljate. Izgleda da je on na početku veze koristio taktiku "ljubavnog bombardovanja" kako bi stvorio jaku vezu i čak zavisnički odnos. Sada pokazuje svoju pravu prirodu. Molim Vas, razmislite šta on zapravo unosi u vašu vezu. Moja pretpostavka je vrlo malo; u tom slučaju, prihvatite da je bolje da budete malo razdvojeni kako biste shvatili da Vam je zapravo bolje bez njega - posavetovala ju je terapeutkinja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)