Brak i veze ISPLANIRALA SAM SVAKI DETALJ SVADBE, ali moja svekrva je jednim potezom sve uništila! Došla sam u restoran gde je trebalo da se udam i saznala jezivu vest! 18:01
Brak i veze PROGOVORILA LJUBAVNICA: Otkrila je o sve o odnosu sa oženjenim muškarcima što ne želi da prizna nijedna druga žena! 19:01
Zanimljivosti AURA RASKOŠNIH OBLINA TEČNO PEVA NA SRPSKOM, A NE ZNA NI REČ NAŠEG JEZIKA: A tek šta je rekla o momcima iz Srbije, neće im biti dobro! (VIDEO) 12:01
Brak i veze ONA JE ZGODNA FITNES INSTRUKTORKA, A NJEN MUŽ IMA 300 KILOGRAMA: Sada je otkrila šta se krije iza njihove ljubavne priče zbog koje su čak na meti i jezivih pretnji! (VIDEO) 18:01
Brak i veze LISTALA JE FEJSBUK i odjednom na profilu nepoznate žene ugledala svog dečka sa kojim je živela! Usledilo je još jedno šokantno saznanje! (VIDEO) 17:05
Ispovesti MOJ MUŽ VEĆ SKORO 50 GODINA S NAŠIM PARAMA ODLAZI SAM NA TAJLAND: Samo nestaje i ponovo se vraća, a nikada mi nije rekao zašto! (FOTO/VIDEO) 07:08
Brak i veze ON JE NAJPOŽELJNIJI MUŠKARAC NA TINDERU: A sada je otkrio 3 svoje tajne i kako mu uspeva da osvoji tolike žene (FOTO) 18:01
Zanimljivosti KO TO LJUBI ANU STANIĆ NA BRIONIMA? Pevačica sija od sreće, čestitala svima praznike! (FOTO) 14:01
Brak i veze U ČEMU SI TO KRENULA PO DECU U ŠKOLU? Ova majka izazvala je haos na mrežama, požalila se da ju je muž kritikovao, pa onda pitala: Jesam li stvarno preterala? (VIDEO) 13:01
Brak i veze MUŽU SAM NAŠLA LJUBAVNICU I SPASILA SVOJ BRAK: Identična je kao ja, spavamo zajedno i uživamo u troje (FOTO+VIDEO) 14:01
Tetka Saveta EVO KAKO DA NEUDATE DEVOJKE NA DANAŠNJI DAN PRIZOVU LJUBAV SVOG ŽIVOTA: I zbog čega su Mladenci praznik na koji se obavezno posti! 08:01
Brak i veze AKO ŽELITE SREĆU U BRAKU IZBEGAVAJTE 2 TIPA MUŠKARACA: Baka dala unukama mudar savet! 16:04