Strast ON ŽIVI SA DVE ŽENE I SVI MU ZAVIDE: "Svo troje spavamo u istom krevetu, porodica nas osuđuje, ali mi se volimo!" (FOTO) 20:00
Ispovesti RASKINULA JE SA VERENIKOM, ALI I DALJE ŽIVE U ISTOM STANU: "Zaljubila sam se u drugog muškarca i ne znam kako to da mu saopštim" 18:00
Roditeljstvo "VOLIM SVOJU ĆERKU, ALI NEDOSTAJE MI ŽIVOT PRE MAJČINSTVA": Iskrena ispovest jedne mame izazvala je oštre kritike i brutalne komentare na mrežama 18:00
Oko sveta SNIMAK OVE DVE BAKE RAZNEŽIO JE SVET: Usred Italije sedele su u restoranu dok ih je jedna devojka snimala, jedan detalj otopio je svima srca (FOTO+VIDEO) 16:00
Strast BAKA JE IMALA ODNOSE SA 15 LJUDI U ISTO VREME: "Posle razvoda imala sam 720 ljubavnika, ali jedno iskustvo je neponovljivo!" (FOTO) 20:00
Strast DEČKO JE ODBIJAO INTIMNE ODNOSE S NJOM A ONDA JE SAZNALA SUROVU ISTINU: "Bolje da nisam videla to što jesam, ostala sam zapanjena!" 19:00
Horoskop MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST: Vrtlog emocija, prošlost kuca na vrata, ali sudbina ima poslednju reč! 07:00
Strast VRELA NOĆ SA KOLEGINICOM PROMENILA JE SVE: Bio je siguran da je ona njegova srodna duša i bio je spreman da učini bilo šta samo da je dobije za sebe 20:00
Roditeljstvo UGLEDALA JE DEVOJČICU I ODMAH JE ZNALA DA JOJ JE SESTRA: Trojke razdvojene na rođenju slučajno su se pronašle, ali majka je krila i surovu istinu o njihovom ocu (FOTO+VIDEO) 18:05
Strast U SREĆNOM BRAKU SU 30 GODINA A ONDA SE SVE PROMENILO: Supruga je zanemela od šoka kad je muža uhvatila na delu i shvatila zašto izbegava intimnost 20:00
Strast EVO ZAŠTO ŽENE ZAMIŠLJAJU DRUGOG MUŠKARCA U KREVETU: Ukoliko ste primetili da vaša devojka previše mašta o drugome, verovatno ste u pravu! 20:00
Strast DEVOJKA SE ZALJUBILA U STARIJEG GAZDU KUĆE U KOJOJ ŽIVI SA DEČKOM: "Svi se čude, ali ja pokušavam bizarne stvari kako bih ga zavela!" 20:00