Zanimljivosti PROGOVORILA LJUBAVNICA PRINCA HARIJA! Ima 52 godine i otkriva: Voleo je lizalice, a evo kako me je prvi put poljubio! 13:01
Zanimljivosti KAKAV UDARAC ZA KRALJEVSKU PORODICU! Hari i Megan dobijaju nagradu u sferi koja je rak rana za Dvor! 18:01
Zanimljivosti OPASNA IGRA KRALJA ČARLSA III! Nije Megan Markl, otkriven je pravi razlog njegovog razdora sa Harijem, ali i Vilijamom! 13:01
Zanimljivosti ČARLS U ZAGRLJAJU OBNAŽENIH PLESAČICA: Isplivali snimci kralja Engleske u zanosu, svet u šoku! (VIDEO) 18:01
Zanimljivosti OTKRIVENA ČARLSOVA TAJNA, bez ovog napitka ne može da zaspi! Priprema se na specijalan način i donosi mu se svako veče u isto vreme 16:01
Zanimljivosti ŽELELI SU DECU DA SKLONE OD KRALJEVSKE PORODICE: Otkriven tajni plan Megan Markl i princa Harija, isplivali svi detalji! 19:02
Zanimljivosti OTKRIVENO ŠTA MEGAN MARKL UVEK NOSI U TORBI! Ova bočica skrivala je tajnu vojvotkinje od Saseksa! (FOTO) 10:02
Zanimljivosti KAKAV BLAM MEGAN MARKL! Vojvotkinji od Saseksa se smeje ceo svet, učinila je nedopustivu grešku! (FOTO) 13:01
Zanimljivosti KAMILA MI JE MAJKA, ALI ME JE PRODALA! Šokantne tvrdnje ovog muškarca tresu Britaniju, a još više zaprepašćuje "otkriće" ko mu je otac! (FOTO) 09:49
Zanimljivosti KRALJ ČARLS III SUROVO KAŽNJAVA HARIJA I MEGAN! Besan zbog novog poteza para, rešio je da im se OSVETI PREKO DECE, cela porodica podrhtava zbog ove odluke! 20:01
Zanimljivosti ŠOK NAD ŠOKOVIMA: Memoare od kojih se trese Britanija nije pisao princ Hari?! Evo ko stoji iza knjige kojom se planira nikad žešći udar na kraljeviće! 19:01