Zanimljivosti SUROVA ČARLSOVA OSVETA PRINCU HARIJU I MEGAN MARKL: Prva reakcija kraljevske porodice na kontroverzne memoare, pa ovo je presedan! 17:01
Zanimljivosti HARI OTKRIO KAKVA JE MEGAN U KREVETU! Ovo stvarno niko nije očekivao: Čekao sam ispred vrata hotelske sobe, a ona me je samo uvukla unutra! 11:01
Zanimljivosti JEDNA OD NAJPOZNATIJIH HALJINA PRINCEZE DAJANE PONOVO NA AUKCIJI: Da li biste izdvojili toliko novca za ovu kreaciju? (FOTO) 19:01
Zanimljivosti "ZBOG KAMILE BI BILO MRTVIH NA ULICAMA, ONA JE ZLIKOVAC": Hari u najnovijoj emisiji popustio sve kočnice, svet u šoku šta je ispričao! 14:16
Zanimljivosti "DAJANA JE U SEBI NOSILA MUSLIMANSKU BEBU KAD JE UMRLA": Reči princa Harija odzvanjaju svetom, ne prestaju da cure šokantne informacije o britanskoj kraljevskoj porodici! 09:05
Zanimljivosti PRINCA HARIJA PROTERUJU IZ AMERIKE? Jednu stvar nikako nije smeo da otkrije u svojim memoarima, sada mu je imigracino za vratom! 20:01
Zanimljivosti OVO JE ŽENA S KOJOM JE HARI IZGUBIO NEVINOST? Svi pričaju o atraktivnoj "starijoj" plavuši koja je upoznala princa kad je bio maloletan! (FOTO) 08:10
Zanimljivosti PRINC SE OSIM KOKAINOM DROGIRAO I PEČURKAMA, a sad je otkrio i šta je šaputao mrtvoj kraljici na uvo! Dvor u potpunom šoku! 13:05
Zanimljivosti HARI OTKRIO ZAPREPAŠĆUJUĆU ISTINU O KAMILI: Vilijam i ja smo preklinjali oca samo da ne učini to! (FOTO) 16:08
Zanimljivosti HARI JE NESREĆAN U BRAKU SA MEGAN! Njih nije mogao da zavara, otkrivene sve tajne princa! 14:31
Zanimljivosti HARI I MEGAN POKAZALI ĆERKU, BRITANCI U TRANSU: Pogledajte joj kosu! (FOTO/VIDEO) 14:08
Zanimljivosti BOMBA TEK SLEDI: Hari se ne zaustavlja, posle Božića razotkriva nove šokantne detalje o kraljevskoj porodici! (FOTO) 11:01