Odrasli LEKARI SU MU DAVALI DEVET MESECI ŽIVOTA: Imao je jedan od najagresivnijih tumora mozga, a onda se desilo čudo! (FOTO) 15:10
Zanimljivosti "BOLEST ME JE PROMENILA, PROŠLA SAM 16 CIKLUSA HEMIOTERAPIJA": Poznata glumica otkrila detalje dugogodišnje borbe protiv raka dojke 11:31
Odrasli CRVENE TAČKE ILI FLEKICE PO KOŽI: Ima li razloga za zabrinutost i kad se treba javiti lekaru! (FOTO) 14:10
Odrasli ŠTA JE TREMOR I KAKO SE LEČI: Nevoljno drhtanje koje može biti znak teških bolesti! (FOTO) 14:00
Odrasli NEOBIČAN SIMPTOM RAKA JAJNIKA NA KOJI VEĆINA ŽENA NE OBRAĆA PAŽNJU: Deluje bezazleno a može biti znak ove opake bolesti! (FOTO) 13:50
Odrasli MISLILA JE DA IMA PREHLADU, A ONDA JE SAZNALA STRAŠNU DIJAGNOZU: "Izgubila sam apetit, stalno sam osećala umor" 17:30
Odrasli MAJKL DŽEJ FOKS 33 GODINE BOLUJE OD PARKINSONA: „Prvo je počela da mi se trese ruka, lekari su mi rekli da ću umreti mlad“ (FOTO) 10:30
Ostali ljubimci ŽDREBE JE ROĐENO TEŠKO BOLESNO: Gotovo da nije imalo šanse da preživi, a onda se dogodilo "čudo"! (VIDEO) 09:10
Odrasli POJAVILA JOJ SE BOLNA KRASTA NA LICU: Kada je otišla kod lekara šokirala se dijagnozom koju je dobila, nije ni slutila šta će joj reći 17:25
Odrasli OVA OPAKA BOLEST ČESTO IDE U PARU I KASNO DAJE SIMPTOME: Mrlje pred očima zahtevaju hitan pregled (FOTO) 09:15