Odrasli KOLIKO ĆE TRAJATI LEČENJE KEJT MIDLTON: Otkriveni novi detalji o hemoterapiji princeze od Velsa, specijalista tvrdi ovo 08:20
Zanimljivosti LEPOTAN OPČINIO ŽENE PLAVIM OČIMA, A SKORO JE SLEP: Iza zavodljivog pogleda krije se velika anomalija - ovo su simptomi 17:40
Dete SA 14 SAM DOBILA RAK ZBOG KOG NIKAD NEĆU MOĆI DA IMAM INTIMNE ODNOSE: A sve je počelo kad sam videla bubuljicu na zadnjici! 18:20
Strast SA 25 SAM SHVATILA DA SAM NIMFOMANKA: Bila sam sa muževima svojih drugarica - rođena sestra neće očima da me vidi! 20:02
Zanimljivosti LAŽNI ISCELITELJI IZVLAČE NOVAC TURISTIMA: Jedan snimak izazvao šok reakcije, evo na šta sve lakoverni pristaju (VIDEO) 10:10
Zanimljivosti KEJT I VILIJAM DONELI DRASTIČNU ODLUKU: Zbog princezine bolesti primoranu su da učine ovaj potez! 11:00
Odrasli RAK KOJI POGAĐA MLAĐE MUŠKARCE: Udara na najosetljivije područje, ne boli, a izaziva metastaze! 15:43
Odrasli DETALJI LEČENJA KEJT MIDLTON: Onkolozi otkrivaju sve o terapiji za rak koju dobija princeza od Velsa i kakve su prognoze kod mladih (FOTO) 12:09
Odrasli ZA OVU BOLEST LEK NE POSTOJI, A MOŽE DA DOVEDE DO NEPLODNOSTI: Simptomi su samo naizgled bezazleni 08:35
Dete PRVI REZULTATI OBAVEZNOG SKRININGA NA SPINALNU MIŠIĆNU ATROFIJU: Otkriveno pet novih pacijenata, terapija o trošku države 13:21
Odrasli "ZBOG BOLOVA U KARLICI MISLILA SAM DA IMAM URINARNU INFEKCIJU": Lekari nisu znali šta joj je, a onda je jedan pregled doveo do strašne dijagnoze (FOTO) 11:10
Odrasli Hronična bolest bubrega poprima epidemijske razmere: Na konferenciji za medije upozorili na povećanje stope hronične bolesti 14:30