Brak i veze "MOJA MAMA JE IMALA INTIMNE ODNOSE SA MOJIM MUŽEM U MOM KREVETU": Afera je izbila na videlo a razočarenje je doživela i od oca! (VIDEO) 20:00
Roditeljstvo SCENA KOJA JE RASPLAKALA MILIONE LJUDI: Tata u invalidskim kolicima rešio je da obraduje ćerke, ono što je uradio sve je ostavilo bez reči! (FOTO+VIDEO) 10:00
Roditeljstvo DECA ROĐENA NA PRAZNIK: Rode koje slete na vaš krov baš uoči Nove godine ili Božića nose posebnu simboliku! 11:01
Roditeljstvo SA 15 GODINA JE OSTALA TRUDNA, A POTOM DOBILA JOŠ DVOJE DECE: "Sve što su mi tada govorili tek sada shvatam i prolazim kroz krizu!" (VIDEO) 17:00
Roditeljstvo POZIRALI SU PRED PUCANJE BALONA I OTKRIVANJE POLA BLIZANACA: Reakcija buduće majke kada je videla boje konfeta je izazvala brojne komentare(FOTO+VIDEO) 11:01
Roditeljstvo LJUDI U ŠOKU ŠTA JE URADIO OVAJ TATA: Čak je i njegova žena bila zgranuta kako koristi njihovu ćerkicu! (VIDEO) 10:00
Roditeljstvo "UČIM ĆERKU DA SLUŽI MUŽU, A NE DA BRINE O VASPITANJU": Stavovi ove majke podigli su buru na internetu! (VIDEO) 17:00
Roditeljstvo IMA LI SLAĐE OD OVOGA: Devojčica koja vodi konja i šeta sa ocem će vam rastopiti srce (VIDEO) 12:01
Roditeljstvo VRISAK DEVOJČICE SE PROLOMIO KROZ KUĆU: Njena sreća je neopisiva, takvu iskrenost i radost niste skoro videli! (VIDEO) 16:01
Roditeljstvo IMA OSMORO DECE I GODINAMA JE MUKOTRPNO RADIO: Ono što su mu priredili sinovi potpuno ga je slomilo, suze su mu se slivale niz lice! (VIDEO) 12:00
Roditeljstvo OD OVIH BEBA NEMA NIŠTA SLAĐE: Snimak bezbrižnih blizanaca koji se grle rastopio je srca! (VIDEO) 12:07
Roditeljstvo SKLOPILA JE OČI I GLAVA JOJ JE SAMO KLONULA: Mama nije mogla da zadrži suze zbog neočekivanog poteza svog sina! (FOTO+VIDEO) 12:01