Roditeljstvo DETE JE IZAŠLO IZ AUTOMOBILA I LEGLO NA BETON: Usledio je potpuno neočekivani potez njegovog oca koji je zapanjio ljude na mrežama! (FOTO+VIDEO) 13:00
Roditeljstvo OVO JE NAJVEĆA TRAUMA SVAKOG RODITELJA: Dete je ručalo, a onda je nastala drama zbog koje su pretrnuli od straha (VIDEO) 09:02
Roditeljstvo DIVILA SE LEPOTI DEVOJČICE NA TATINOM TELEFONU: Njena reakcija kad je shvatila ko je u pitanju postala je hit na mrežama!(FOTO+VIDEO) 09:00
Roditeljstvo DEVOJČICA JE UŽIVALA U OBROKU, A MAJKA NIJE TO MOGLA DA PODNESE: Tresla se sve vreme i jedva obuzdavala suze (VIDEO) 19:01
Roditeljstvo SVEKAR I SVEKRVA IMALI SU NIZ ZAHTEVA OD SNAJE UOČI NJENOG POROĐAJA: Kad je otkrila šta su sve tražili nastala je bujica komentara, cela porodica se umešala (FOTO) 10:40
Roditeljstvo DEJANINA PRVA NOVA GODINA SA ĆERKICOM LAROM: " Dobila sam neopisiv osećaj sreće, ali nije uvek lako" 17:00
Roditeljstvo IDILIČNA SLIKA PORODICE OKUPLJENE OKO JELKE NESTALA JE U TRENU: Mama je fotografisala ćerku, ali onda je nastala katastrofa, dečak se u trenu prestravio! (FOTO+VIDEO) 10:02
Roditeljstvo UMESTO MAMI, SIN JE POSLAO PORUKU NJENOM KOLEGI: "Bila sam zgrožena onim što sam pročitala, morala sam hitno da reagujem!" (FOTO+VIDEO) 19:05
Roditeljstvo DEČAK JE PRUŽIO MAJCI POKLON: Kad je videla šta joj je kupio suze su same počele da se slivaju niz njeno lice! (VIDEO) 14:00
Zanimljivosti PRATIOCI ZANEMELI ZBOG MARIJE VELJKOVIĆ: Lepa voditeljka bacile ljude u dilemu šta ima na sebi osim sakoa i čarapa! (FOTO) 17:01
Roditeljstvo GODINAMA JE PRIŽELJKIVAO SAMO JEDAN POKLON: Kad je otvorio paket usledilo je nešto što njegovi roditelji nisu očekivali! (VIDEO) 14:20
Roditeljstvo "MRZIM ŠTO SAM MAMA, TO NIKOME NE BIH PREPORUČILA": Priznanje ove žene izazvalo je haos na društvenim mrežama (VIDEO) 10:00