Dete BAKE SU OVO ZNALE PRE STOTINU GODINA, A SADA JE I NAUKA DOKAZALA: Evo da li stvarno možete da se razbolite ako napolje izlazite bez jakne i da li supa leči prehladu! 14:01
Zanimljivosti NIKOLINA PIŠEK LUMPOVALA U NOĆNOM PROVODU, A ONDA JOJ JE STIGLA PORUKA OD ĆERKE: Ono što je voditeljka odgovorila detetu mnoge je zapanjilo! (FOTO) 09:35
Roditeljstvo RODITELJI SVOJIM JEDNOGODIŠNJIM BLIZANCIMA POKAZALI NJIHOVU TEK ROĐENU BRAĆU! Usledio je šok, ovakvoj reakciji mališana se nikako nisu nadali! (VIDEO) 13:01
Roditeljstvo DEVOJČICA JE OTKRILA TAJNU BAKI I NJOJ SU U TRENU POTEKLE SUZE: Usledio je šok, starica je odmah odlučila da reaguje, petogodišnjakinja joj je pokazala šta sakuplja (FOTO) 10:51
Roditeljstvo ZAPANJILA SAM SE ONIM ŠTO JE SVEKAR TRAŽIO OD MENE NAKON ROĐENJA BEBE: Nudio mi je 1.000 evra samo da pristanem na njegovu ponudu, očajna sam! (FOTO) 09:01
Roditeljstvo RODILA JE TROJKE I ONDA PONOVO ZATRUDNELA: Ali kada je otišla na ultrazvuk doktor je preneraženo pogledao u monitor i PREBLEDEO! (FOTO/VIDEO) 17:01
Roditeljstvo FARBALA JE PROZORE A ONDA SE ODJEDNOM SRUŠILA NA POD! Žena je zanemela kad je videla svoje dete (VIDEO) 12:01
Roditeljstvo VODITELJKA U 69. GODINI DOBILA ĆERKU I TO SKRIVALA OD SVIH: Sada trpi neviđeni teror, stižu pozivi i da joj se zabrani boravak u zemlji (FOTO/VIDEO) 14:30
Brak i veze UDALA SE ZA SVOG ŠEFA KOJI JE 20 GODINA STARIJI OD NJE: Ali onda mu je javno tražila da joj napravi dete, ovo je njegova reakcija (FOTO) 16:00
Roditeljstvo SMEH DO SUZA: Ovako bi izgledale životinje ukoliko bi zaista ličile na dečije crteže, a jedna je najbizarnija! (FOTO) 09:01
Zanimljivosti NAJSTARIJA ĆERKA NIKOLE KOJA IZRASLA JE U PRAVU LEPOTICU: A evo šta kažu fanovi, na koga liči! (FOTO) 18:01
Zanimljivosti DEVOJČICA OD 12 GODINA IMA VEĆI IQ OD AJNŠTAJNA I HOKINGA: Svet je upoznao novog genija koji pomera sve granice (FOTO) 14:01