Zanimljivosti KRIS DŽENER SE NIJE TREZNILA: Starleta otkrila šok tajnu iz detinjstva, a onda jednom rečenicom izazvala buru na društvenim mrežama (FOTO) 08:01
Roditeljstvo KOLIKO TREBA SAČEKATI DO INTIMNOG ODNOSA NAKON POROĐAJA? Nećete verovati koliko brzo možete ponovo da zatrudnite! 18:30
Telo HTELA JE DA IMA ZADNJICU KAO BRAZILKE, KADA JE VIDELA REZULTAT BRIZNULA JE U PLAČ: Devojci se telo izdeformisalo, nije slušala upozorenja (VIDEO) 18:01
Roditeljstvo BEBA SE IGRALA SA SESTRICAMA, A ONDA JE USLEDILA SCENA KOJA JE ŠOKIRALA CELU PORODICU: O reakciji devojčica svi govore, neverovatno je šta su uradile (FOTO/VIDEO) 17:01
Strast 10 GODINA SAM BIO SA ŽENOM U BRAKU, a onda se kod nas uselio on i sve se promenilo! Preko noći sam izbačen na ulicu, ali ono što mi ona sada radi ne da mi mira! 20:01
Roditeljstvo OSTAVILA JE BLIZANCE U ZASEBNIM KREVETIĆIMA, ali kada je usred noći ušla u sobu da ih proveri, skamenila se od straha! Dušeci su bili prazni (FOTO/VIDEO) 10:02
Brak i veze NA SOPSTVENOM VENČANJU I USRED CRKVE JE KLEKAO I IZVADIO PRSTEN: Ali on nije bio namenjen njegovoj nevesti, usledio je tajac, mlada je briznula u plač! (FOTO/VIDEO) 12:01
Roditeljstvo OSTAVILA JE SINA KOD BABE I DEDE DA GA PRIČUVAJU: Vratila se ranije, pa joj se niko nije nadao, i zanemela zbog onoga što je zatekla! (FOTO/VIDEO) 11:10
Roditeljstvo DALA JE SINA NA USVAJANJE KADA JE IMAO 3 GODINE: 7 godina kasnije želela ga je nazad, ali nije mogla ni da sanja šta mu se dogodilo! 19:15
Dete DALA JE BEBI DA JEDE CELER, SUTRADAN JE ZAVRŠILA U BOLNICI: Majka je prošla kroz agoniju kada je videla šta se desilo njenoj ćerkici, lečenje je trajalo mesecima (FOTO) 16:00
Strast OŽENJEN SAM, ALI SAM NARUČIO USLUGE POSLOVNE PRATNJE: Ta devojka mi je delovala poznato, ali tek kad je krenula kući sledila mi se krv u žilama! 20:01
Roditeljstvo MOJ SIN 50 SATI NEDELJNO IGRA IGRICE ALI MU TO NE BRANIM JER JE ODLIČAN ĐAK: Ispovest jedne majke izazvala je buru u javnosti, svi je osuđuju zbog ovakvog ponašanja (FOTO) 12:01