Ispovesti HANA IMA 16 GODINA, DOKTORAT I PRIČU OD KOJE ĆETE SE NAJEŽITI: Nakon rođenja ostala je bez majke, a onda se sudbina poigrala (FOTO) 16:30
Ostali ljubimci NAŠLI SU ČUDNO STVORENJE PORED PUTA I PONELI GA KUĆI: Šok je usledio kad je životinja počela da raste i kad su shvatili o čemu se radi! (VIDEO) 10:50
Roditeljstvo USVOJILI SU DECU I ČEKALI NA NJIH 3 GODINE: Dirljiv susret bračnog para sa mališanima nikoga nije ostavio ravnodušnim! (VIDEO) 19:45
Roditeljstvo PONOSNO JE POZIRALA SA STARIJIM ČOVEKOM: A onda je otkrila u kakvoj je vezi sa simpatičnim dekicom! (VIDEO) 20:00
Roditeljstvo USVOJILI SU DETE IZ AFRIKE: Ovo je bio njihov prvi susret, a reakcija devojčice je neverovatna! 09:00
Roditeljstvo USVOJILI SU DEČAKE IZ ETIOPIJE A SAD IH VODE NAZAD U SVOJU ZEMLJU: Posle 12 godina doneli su krupnu odluku koja je izazvala buru emocija kod dece (VIDEO) 09:00
Roditeljstvo KADA JE UGLEDALA NEVESTU, ZNALA JE DA NEŠTO NIJE U REDU: Svekrva je otkrila šokantnu istinu tik pred venčanje, more suza je proliveno u trenu (VIDEO) 11:00
Roditeljstvo POSTAVILA JE OVO PITANJE OČUHU PRED SVIMA: Ostao je zatečen njenim zahtevom i to na svoj rođendan, suze su mu se slivale niz lice (VIDEO) 09:02
Roditeljstvo UGLEDALA JE DEVOJČICU I ODMAH JE ZNALA DA JOJ JE SESTRA: Trojke razdvojene na rođenju slučajno su se pronašle, ali majka je krila i surovu istinu o njihovom ocu (FOTO+VIDEO) 18:05
Zanimljivosti ŠETALA JE I ODJEDNOM NASRED ULICE UGLEDALA BESKUĆNICU! Zanemela je i počela da rida kada je shvatila o kome se radi: "Da li me prepoznaješ, ja sam tvoja beba?" (VIDEO) 10:09
Roditeljstvo HRANITELJI SU MU SAOPŠTILI DA JE USVOJEN I USLEDIO JE VRISAK: Ovakvoj reakciji se nisu nadali, suze same teku! (VIDEO) 17:01
Roditeljstvo USVOJILA JE TROJICU SINOVA U JUŽNOJ AFRICI, SADA MOLI ZA POMOĆ: Amerikanka progovorila o iskustvu koje joj je promenilo život (VIDEO) 16:00