Vesti BRAČNI PAR JE IZ RUSIJE USVOJIO NAJLEPŠU DEVOJČICU, a onda su je zatvorili u psihijatrijsku ustanovu: Ona se oglasila posle 25 godina i otkrila JEZIVU ISTINU, njene optužbe lede krv! 13:45
Roditeljstvo MAJKA JE OSTAVILA BEBE NA KESAMA ĐUBRETA KOD KONTEJNERA: Blizanci su vrištali i smrzavali se, a kada ih je pronašao pastor usledio je ŠOK! (FOTO) 20:15
Roditeljstvo USVOJILI SU ZLOSTAVLJANU DEVOJČICU IZ KINE ŽELEĆI DA JOJ DAJU ŽIVOT IZ SNOVA: Nakon 10 godina otkrili su TAJNU koja im uzburkala život! (FOTO) 18:01
Roditeljstvo NIKADA NIJE POŽELEO DA ZNA KO SU MU BIOLOŠKI RODITELJI: A onda je jednog dana slučajno otkrio sve o ocu - bio je to čovek kog je viđao SVAKI DAN! (VIDEO) 10:20
Roditeljstvo USVOJILI SU DETE I SVE SNIMALI ZA MREŽE, A ONDA JE DEČAK NESTAO: Potresna ISTINA ubrzo je isplivala na površinu - sada ih nazivaju monstrumima! (VIDEO) 20:30
Vesti SAZNAO SAM DA SAM USVOJEN KADA SAM NAPUNIO 48 GODINA, a onda i ko mi je biološki otac! 8 sati sam bio u zatvoru i otkrio sve užase koje je radio! 14:30
Roditeljstvo PAR SE GODINAMA BORIO ZA POTOMSTVO, a onda su odlučili da usvoje devojčicu! Kada je 3 meseca kasnije ona otišla na pregled lekar je ZANEMEO od prizora u njenom stomaku! 14:40
Roditeljstvo DEVOJČICA JE POČELA ČUDNO DA SE PONAŠA KAD IDE KOD MAJKE: Maćeha ju je svaki put zaticala u strašnom stanju, pa ubrzo otkrila JEZIVU ISTINU! (VIDEO) 11:02
Roditeljstvo USVOJILA JE DVOGODIŠNJE DETE, KOJE NIKO NIJE ŽELEO I KOJE JE BILO U 4 HRANITELJSKE PORODICE: Kada je dovela devojčicu kući njene prve reči su joj SLOMILE SRCE! 14:30
Roditeljstvo USVOJILI SU DEVOJČICU, ALI ČIM JE NAUČILA NJIHOV JEZIK, OTKRILA JE JEZIVU ISTINU: Odmah su je vratili, nisu mogli da veruju koga su im doveli! (VIDEO) 10:40
Roditeljstvo DOBILI SU PET SINOVA, PA ODLUČILI DA USVOJE DEVOJČICU: Želeli su baš nju, nisu mogli da zaborave njene oči, ali onda su otkrili zastrašujuću istinu i KO JE ONA U STVARI!! (VIDEO) 19:30
Roditeljstvo MAJKA PRVI PUT ZAGRLILA ĆERKU KOJU JE DALA NA USVAJANJE PRE 52 GODINE: Oduvek ju je tražila! (VIDEO) 17:30