VIP saveti GLUMICA DOŽIVELA MOŽDANI UDAR S 20 GODINA: "Prvi simptom trajao je samo 1 sekundu, a onda mi se dogodilo nešto jezivo u grlu i ušima!" 20:01
Odrasli HTEO JE DA ISEČE GRANJE I SLUČAJNO ZAKAČIO KOŠNICU - PČELE SU GA UBOLE 20.000 PUTA, a oko 30 insekata je progutao! Momentalno je pao u komu, a najgore je tek došlo! (FOTO) 19:30
Vesti ISPOVEST GINEKOLOGA DR VANJE MILOŠEVIĆA DIRA PRAVO U SRCE: Događaj iz detinjstva odredio mu je sudbinu, a postao je drugačiji čovek nakon tragedije iz 1999! (VIDEO) 18:45
Roditeljstvo HITNO JE PRIMLJENA U BOLNICU I CARSKIM REZOM RODILA TROJKE: Kada im je videla lica zanemela je od šoka, ovo se dešava jednom u 200 miliona puta! (FOTO) 16:20
Vesti DEKA ZBOG ALCHAJMERA MESECIMA NIJE PROGOVORIO NI REČ, samo je zurio u jednu tačku: A onda je ugledao nju i uradio nešto neverovatno, svima su suze same lile! (VIDEO) 15:20
Foto dana Posle više od pola veka Njujork konačno dobija kontejnere kako smeće više ne bi bilo odlagano na ulicu. 14:35
Citat dana Trezan sam već 10 godina, a sećam se kada sam pio po dve flaše vina dnevno. Vino je bila moja stvar. 14:32
Prirodom do zdravlja RADITE OVO SVAKOG DANA 5 PUTA I SPREČITE POJAVU DEMENCIJE: Zapanjujuće tvrdnje, jedna bezazlena navika može nam sačuvati zdravlje! 12:45
Horoskop NJIH ĆE RETROGRADNI MERKUR UDARITI KAO MALJEM - svađe, rasprave, kvarenje uređaja, propali planovi, kašnjenje... A onda se od 15. 12. sve menja za ova 4 znaka! 10:01
Zanimljivosti DOK SU BILI DECA, OTAC IH JE TERAO DA NA ULICI POKRIVAJU GLAVU I LICE! Sada su progovorili o tome: Kad sam shvatio ko je on, bilo mi je jasno da to nije normalno! (FOTO) 13:34
Tetka Saveta DA LI ZNATE ZA TAJNO DUGME U FRIŽIDERU: Većina srpskih domaćica nema pojma čemu služi, a kamoli kako se koristi! 11:20