Odrasli IMALA SAM 28 GODINA KAD MI JE OTKRIVEN RAK PLUĆA: Ovaj tumor sve češći kod mladih, čak i nepušača 10:12
Zanimljivosti OGLASIO SE VLASNIK HOTELA U KOME SE NAPIO DŽASTIN TIMBERLEJK: Otkrio pikantne detalje i šta je prethodilo njegovom hapšenju 09:37
Odrasli SAVETI KAKO DA PREŽIVITE PAKLENE VRUĆINE U SRBIJI: Kada, koliko i kakvu vodu treba piti na visokim temperaturama 09:01
Odrasli ŽENE PLAĆAJU DA BI PLAKALE SA ZGODNIM FRAJERIMA: One možda pate, ali ovaj video je urnebesan (VIDEO) 08:20
Strast USRED VOĐENJA LJUBAVI MOJA DEVOJKA JE POČELA DA VRIŠTI I PLAČE: A još više me je izbezumilo ono što mi je posle rekla 20:30
Odrasli DIJETA RUSKIH BALERINA: Možete da skinete pet kilograma za 7 dana, ali pod jednim uslovom! 17:30
Zanimljivosti DAJANA JE PRIHVATILA ULOGU U NASTAVKU ČUVENOG FILMA: Kostner progovorio o golgoti koju je prošao nakon njene smrti! 12:55
Odrasli VODIČ ZA PREŽIVLJAVANJE PAKLENIH VRUĆINA: Kako da rashladite decu, izbegnete sunčanicu i ohladite se i bez klima uređaja 11:37
Tetka Saveta AKO ZASADITE OVU BILJKU VRATIĆE VAM SE STARA LJUBAV: Kažu da je ovo najstariji cvet na planeti! 10:27
Zanimljivosti ČUVENA GLUMICA U LOŠEM STANJU, PREKINULA SNIMANJE FILMA: Zarazila se sa 2 virusa, jedan je za nju posebno opasan! (VIDEO) 09:55
Tetka Saveta JEDINI TRIK KOJI VAM TREBA OVOG LETA: Kako da po vrućini za 5 minuta ohladite pivo bez leda i frižidera (VIDEO) 09:22