Citat dana Moraš se privići na malo tuge u životu. Nećeš znati šta je prava sreća, ako je ne budeš imao sa čime uporediti. 16:00
Ispovesti OŽENJENI KOMŠIJA MI JE DANIMA SLAO ZAVODLJIVE PORUKE: Počeo je da se zaljubljuje u mene, a onda mi je stigao SMS s njegovog broja koji me je šokirao! 22:01
Dijeta SAMO JEDAN LIST KELJA STAVITE U SMUTI I SALO SA STOMAKA ĆE SE OTOPITI: Recept za detoks napitak pun vitamina! 08:01
Brak i veze USRED ŽURKE I LUDOG PROVODA MLADIĆ JE URADIO NEŠTO NEČUVENO: Kada je to videla njegova devojka počela je da vrišti iz sveg glasa (VIDEO) 20:01
Zanimljivosti DOBILA JE ROĐENDANSKU TORTU NA POKLON, A KADA JE SKLONILA DEKORACIJU USLEDIO JE ŠOK: Zanemela je nakon onoga što je u njoj pronašla! (VIDEO) 17:01
Jela sa mesom BULGUR SA PILETINOM I POVRĆEM: Savršeno tursko jelo spremno za tren, a obožavaće ga cela porodica! 08:01
Test ličnosti POGLEDAJTE DA LI IMATE LINIJU ANĐELA ČUVARA NA SVOM DLANU: Evo šta ona pokazuje! (FOTO) 20:01
Ostali ljubimci SEDEO JE U DNEVNOJ SOBI I JEO BANANU, A ONDA MU SE ON PRIKRAO! U jednom trenu sve je nestalo, ljudi u šoku: Da ovo vidim u mraku, vrištala bih iz sveg glasa! (VIDEO) 18:01
Zanimljivosti OVAJ DETALJ NA KAMILINOM KRUNISANJU NIKO NIJE ZAPAZIO! Britanci zaprepašćeni: "Zašto je oklevala?", a evo šta je uradila kada su joj stavljali krunu na glavu (VIDEO) 16:05
Zanimljivosti RENOVIRALI SU STARU KUĆU I JEDVA PODIGLI NA DESETINE METARA STAROG, POBUĐALOG ETISONA: A onda su ispod njega zatekli nestvaran prizor, nisu mogli da veruju svojim očima! (VIDEO) 14:01