Vesti OTIŠLA SAM DA PRODUŽIM VOZAČKU KAD SU MI SAOPŠTILI DA SAM MRTVA! Majka troje dece nije ni slutila da njen pakao tek počinje! (VIDEO) 20:45
Tetka Saveta OPRALA JE PEŠKIRE U VEŠ-MAŠINI, OTVORILA VRATA I VRISNULA OD ŠOKA: Nije verovala sopstvenim očima šta se dogodilo, pa je briznula u plač! (VIDEO) 19:55
Vesti IMALA JE 5 GODINA KAD JOJ JE UMRLA BAKA: Posle 28 godina na dan VENČANJA stigla joj je stara, smeđa kutija - zanemela je kad je otvorila! (VIDEO) 16:30
Zanimljivosti SLAVNA GLUMICA BRUTALNO ISKRENA O TERMINALNOJ BOLESTI BRUSA VILISA: Bivšeg muža redovno posećuje - evo u kakvom je stanju! 11:05
Brak i veze KRISTINA JE SUMNJALA DA JE DEČKO VARA, ali u telefonu nije imao ništa sumnjivo! A onda je uzela njegov PAMETNI SAT i u njemu ugledala HAOS, pozlilo joj je! (VIDEO) 22:01
Foto dana Na prodaju "palata u oblacima" za 47,8 miliona evra - Trinaest godina je čuvano u tajnosti kako izgleda najluksuzniji penthaus, smešten na 107. i 108. spratu Burdž Kalife u Dubaiju! 14:42
Odrasli TINEJDŽERKA OSTALA BEZ DELA PLUĆA ZBOG VEJPA! Lekari su bili u šoku kad su je tokom operacije otvorili, a onda shvatili koliko je pušila! 09:40
Jela sa mesom STARINSKI RECEPT ZA BORANIJU SA PILETINOM: Dinstana i bez zaprške, ovako spremljenu voleće je i oni koji nisu ljubitelji tradicionalne kuhinje! 08:01
Roditeljstvo JAVILA SAM SE SINU SAŠI I SNAHI DA DOLAZIM KOD NJIH: Njegov odgovor je postideo i rasplakao staru majku! 23:10
Ispovesti ZOVU JE PRSATA BAKA I ONA JE HIT MEĐU MLADIĆIMA: Posle 40 godina posvećenosti crkvi, donela je odluku zbog koje porodica ne želi da čuje za nju! (VIDEO) 22:30
Zanimljivosti SLAVNA BRAZILSKA MANEKENKA DONELA NA SVET TREĆE DETE: Žizel Bundšen u petoj deceniji ponovo majka, evo kako se osećaju ona i beba! 19:46