Ispovesti SAMOHRANA MAJKA DOBILA JE 12 MILIONA NA LUTRIJI I BACILA TIKET: "Dugo sam bila bolesna nakon toga, to je bila spasonosna milost" 21:50
Citat dana Sve što možete da uradite na kraju je da se osvrnete iza sebe i budete ponosni na izbore koje ste pravili 17:41
Zanimljivosti REZERVISALA JE SOBU U PRESTIŽNOM HOTELU: Kada je otvorila vrata ugledala je šok scenu, odmah je usledila reakcija radnika (VIDEO) 15:51
Tetka Saveta KAKO NAPRAVITI PALENTU BEZ GRUDVICA: Tradicionalno jelo na kojima su odrastale naše bake (FOTO) 14:45
Zanimljivosti DA LI SE SEĆATE VODITELJKE ALEKSANDRE TOKOVIĆ? Vodila je čuveni 3K dur, a njen otac otpevao je pesmu koju Srbi obožavaju (FOTO) 14:01
Roditeljstvo „PORODILA SAM SE ZA SAMO 40 SEKUNDI“: Planirala je da ide na epidural, a onda ju je iznenadio Fergusonov refleks i ubrzo je držala bebu u naručju (FOTO) 11:00
Zanimljivosti BILA JE NAJLEPŠA VODITELJKA ZVEZDA GRANDA: Tamara je plenila zavodljivim izgledom, a onda je samo nestala, ovo je razlog (FOTO) 09:20
Horoskop VELIKI NEDELJNI HOROSKOP ZA POSLEDNJU SEDMICU OKTOBRA: Bikove čeka unapređenje, Vodolije radikalni rezovi, Lavovi su spremni da se posvete! 18:02
Tetka Saveta ZIDOVI SU VAM PRLJAVI I SIVI A NEMATE PARA ZA KREČENJE: Tanja predlaže da pomešate dva jeftina sastojka, biće čisti i beli kao novi (VIDEO) 16:00
Strast GODINAMA SAM U BRAKU, ALI NIKAD NISAM DOŽIVELA ZADOVOLJSTVO U KREVETU: Ispovest udate žene podigla je buru u javnosti (FOTO) 22:01