Kuce "VLASNIK GA JE SVESNO OSTAVIO DA UGINE": Pas je nepomično ležao u travi pogledom moleći za pomoć, ugledao ga je čovek čiji je potez rasplakao javnost(VIDEO) 08:00
Horoskop RETROGRADNI MERKUR PONOVO ĆE NAM POMRSITI KONCE: Naoružajte se strpljenjem, narednih dana čeka nas velika promena 07:00
Slatkiši NAJLEPŠA PANAKOTA SA JAGODAMA: Najpopularniji italijanski dezert koji će svaki dan krasiti vašu trpezu! 06:00
Strast “RADIM ONO ŠTO NEĆE NI JEDNA ŽENA”: Naplaćuje muškarcima oko 27.000 evra da glumi njihove supruge, evo koje su njene dužnosti (FOTO+VIDEO) 19:02
Roditeljstvo "MOJ SIN RAZGOVARA SA NEPOSTOJEĆOM OSOBOM, STALNO POKAZUJE NA OVAJ DEO KUĆE": Snimak koji je obišao društvene mreže zalediće vam krv u žilama! (VIDEO) 17:00
Roditeljstvo “NIKO NE VERUJE DA JE MOJA ĆERKA”: Zbog razlike u boji kože njeni bliznanci su uvek bila na meti osuda (FOTO+VIDEO) 16:00
VIP saveti "GODINAMA SAM JELA SAMO OVU NAMIRNICU": Mišel Obama otkrila kako izgleda njen doručak (FOTO) 15:00
Dete AJLA JE DEVOJČICA ROĐENA SA RETKIM POREMEĆAJEM: O bebi sa "trajnim osmehom" pričao je ceo svet, evo kako izgleda danas (VIDEO) 14:02
Oko sveta ZBOG JEDNOG BROJA U PASOŠU ZABRANILI JOJ DA PUTUJE: Mesecima je planirala odmor, kada je stigla na aerodrom dobila je poražavajuće vesti (FOTO) 12:00
Citat dana Postoji milion gradova u koje možeš da odeš, ali samo jedan u koji možeš da se vraćaš 09:39
Kuce OVO SU 5 ZNAKOVA UPOZORENJA DA ĆE VAS PAS UJESTI: Veterinar savetuje kako da na vreme prepoznate opasnost (VIDEO) 08:02