Zanimljivosti ŠOKANTNO! ČUVENA NEMAČKA PSIHOLOŠKINJA PROGOVORILA O BASTIJANU I ESTER! Spomenula flert, ljubav, ali i MALTRETIRANJE I MOBING - evo šta se u stvari dešava između njih dvoje! 11:52
Vesti MRAČNA TAJNA NAJPRODAVANIJIH LUTKI NA SVETU: Imena su dobile po deci koja su decenijama kasnije otkrila JEZIVU istinu! 07:30
Zanimljivosti USRED NAVODNE AFERE S BASTIJANOM, ISPLIVALA JE ISTINA O ESTER SEDLAČEK: Pikira uvek ovakve muškarce - snimak njenog bivšeg u naletu strasti s plaže digao javnost na noge! (VIDEO) 06:56
Vesti TAJANSTVENI NAROD KOJI JE U BEOGRADU PODIGAO PRVI BUDISTIČKI HRAM NESTAO JE S NAŠIH PROSTORA: Imali su kose oči i visoke jagodice, a da li verujete da su živeli u OVOM delu grada? (FOTO) 19:15
Odrasli PREDMET IZ KUĆE KOJI SVAKODNEVNO KORISTIMO RAZARA SRCE - povezan je sa na stotine hiljada smrtnih slučajeva širom sveta! Alarmantno upozorenje lekara, podaci su POGUBNI! 15:20
Foto dana Manekenka Hejli Biber ponela je model obuće koja će ovog leta biti potpuni hit - japanke na štiklu! Da li biste ih nosile? 14:54
Zanimljivosti ŠOK I NEVERICA, BASTIJAN UHVAĆEN NA DELU SA ZANOSNOM ESTER SEDLAČEK - bili su zajedno na odmoru DVE NEDELJE? Mučni snimak za Anu obišao planetu! (VIDEO) 13:55
Roditeljstvo IMAM DVA SINA, ALI NIKADA MI NE DOLAZE - MOŽDA SAM I ZASLUŽILA! Ispovest ove majke kida dušu na komade - davno sam mnogo pogrešila i sad gorko ispaštam! (VIDEO) 13:50
Zanimljivosti OGLASILA SE ANA IVANOVIĆ - LJUDI U SUZAMA! Njen novi snimak izazvao haos, pogledajte kako izgleda! (VIDEO) 10:21
Horoskop VELIKI KINESKI HOROSKOP ZA MAJ - jedan znak dobiće snagu da pomera i nebo i zemlju, a evo ko može imati problema sa zakonom! Otkrivamo koga čega tajna romansa, a koga uzbudljivo leto! 09:01
Jela sa mesom NAJBOLJI RECEPT ZA TRADICIONALNO SRPSKO JELO: Tajna naboljeg pasulja za prvomajski uranak! 08:01