Horoskop VIKEND PUN EMOCIJA, A EVO ŠTA NAS ČEKA DO KRAJA OVOG DANA: Ovnovi bi mogli da se zaljube, Strelčevima se otvaraju nove poslovne mogućnosti, a Vodolijama sudbonosni susret! 10:01
Foto dana Novembar, mesec za koji se verovalo da treba biti oprezan jer se "sumorna" energija prenosi iz prirode na ljude. 12:00
Jela sa mesom STARINSKI RECEPT ZA GRAŠAK SA MESOM: Ukusno i zdravo jelo na kašiku koje će zavoleti i oni koji ne vole ovo povrće! 09:02
Brak i veze IMAM 18 GODINA, A MOJ DEČKO 60 I SVI MISLE DA MI JE DEDA: Lepotica otkrila detalje veze zbog koje trpi najstrašnije uvrede! (VIDEO) 23:10
Lice MAŽEM SEMENU TEČNOST NA LICE I NIKAD NISAM BILA LEPŠA: Brazilka koristi neobičan način nege, a evo kako nabavlja svoju "kozmetiku" 21:45
Odrasli 9 GODINA JE ŽIVELA SA NESNOSNIM BOLOVIMA: Lekari joj nisu verovali, a ona je imala tumor od 15 cm! 21:05
Vesti PRE GODINU DANA SE ODREKAO SLAVE I POSVETIO VERI I BOGU: Evo kako sada izgleda najzgodniji Italijan! (VIDEO) 18:55
Tetka Saveta KAKO DA CVEĆE NA GROBLJU ŠTO DUŽE OSTANE SVEŽE: Izbor buketa nije samo detalj, već ima OVO značenje i simboliku 16:35
Strast PRONAŠLA JE INTIMNI SNIMAK SVOJE BAKE I ZANEMELA: Muškarci joj plaćaju hiljade dolara da ih kažnjava! 22:50
Odrasli BILA JE ZDRAVA ŽENA OD 25 GODINA KAD JE DOŽIVELA ŠLOG: Obilazila je lekare 6 meseci, niko joj nije rekao koliko su opasne pilule koje je pila! 20:45