Strast CEPAO SAM DRVA, A ONDA MI JE S LEĐA PRIŠLA MAĆEHA I ZGRABILA ME: Ponela me strast, postao sam zavisnik od njenog tela! 23:15
Brak i veze TAMAN SU ZAPOČELI ZAJEDNIČKI ŽIVOT, A ONA JE REKLA - KRAJ: Ljudi je napadaju, ona tvrdi da je zgrožena i da to ne može da toleriše! 22:25
Horoskop MOĆAN ZNAK IZ SVEMIRA STIŽE ZA 4 PRIPADNIKA ZODIJAKA: Ovo je samo početak, naredna 2025. njima donosi prosvetljenje! 10:01
Odrasli PRIRODNI RECEPT ZA MELEM PROTIV KAŠLJA: Umesto sirupa i lekova, probajte nešto sasvim drugačije - jednostavnije ne može! 08:30
Vesti MRAČNA TAJNA BRAZILSKE LEPOTICE: I policija u šoku šta je bila spremna da radi s klijentima za novac - sada je NESTALA BEZ TRAGA! 23:20
Roditeljstvo PORODILA SE PRE VREMENA I BEBA JE SMEŠTENA NA POSEBNO ODELJENJE: Nagla se nad krevetić da ga proveri - odjednom je briznula u plač, slomila se i tražila ko je odgovoran! 19:15
Tetka Saveta SVI MISLE DA ZNAJU DA SPREME BOLONJEZE, a onda je kuvar šokirao: Sigurno niste znali da vam sastojak koji svi stavljamo uopšte ne treba, a da se dodaje MLEKO! 15:01
Telo ONA IZVODI NAJBOLNIJU ESTETSKU OPERACIJU NA SVETU - košta 90.000 dolara! Lome se kosti, ubacuje metalna šipka, a bol je ekstreman: Više nisam ni jeo, ni spavao! 13:50
Odrasli SAMOHRANA MAJKA TROJE DECE NIJE OBRAĆALA PAŽNJU NA SIMPTOME, nije imala vremena za lekara! Otišla je toalet i ugledala nešto na vešu, zanemela je od šoka! 11:15
Vesti BURAN ŽIVOT NAJKONTROVERZNIJE BRITANSKE PRINCEZE - kupala se u parama, nije htela da se uda, a onda ju je zadesila ZLA KOB! Kad su otvorili njen testament umalo se nisu srušili! 20:50